Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Ženy v Brně za tři body!

Na ženy čekal náročný zápas, zvláště když některé hráčky měly v hlavách prohru z loňské sezóny. Úvod zápasu byl opatrný a utkání se odehrávalo převážně na středu hřiště. Prvním, kdo se dokázal prosadit byly naše klokanky. Při signalizovaném vyloučení se při závaru před brankou se nejlépe zorientovala Adéla Bočanová a poslala Bohemians do vedení. Více však úvodní třetina nenabídla a Bohemka tak měla jednobrankové vedení.

Úvod druhé třetiny opět patřil našim hráčkám. Andrea Kadidlová svoji přihrávkou před branku našla volnou Hanku Polákovou a ta skvěla využila nabídnutou možnost. První branka domácích přišla z hole Kamily Pravcové, která efektivně zakončila souhru Židenic. Do závěrečné části zápasu se tak odcházelo za stavu 1:2.

Domácí hráčky vlétly do třetí třetiny jako velká voda a již za 25 vteřin vyrovnala Andrea Dernerová. Zápas dále provázela vyloučení, ale ani jeden tým nedokázal svoji výhodu využít. Vedení Bohemce vrátila Hanka Poláková, která tečovala nahozený balonek na domácí branku. 
Hráčky Židenic se nadechly k závěrečnému tlaku, který ještě podpořily odvoláním brankářky. Výhodu jedné hráčky navíc však nevyužily a naopak Hanka Poláková do prázdné branky završila svůj hattrick.

Klokanky tak vybojovaly důležité tři body a již tuto neděli se představí od 16:00 doma na Děkance proti FBK Jičín!


Související utkání

Utkání - Ženy A
30.9.2018, VUT CESA Brno 1
Židenice
2:4
0:1, 1:1, 1:2
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany