Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani padli v prodloužení

V rychlém tempu pokračuje Tipsport Superliga mužů. V rámci 7.kola přijel na Děkanku soupeř z nedalekých Pardubic.

Již od úvodního buly bylo vidět že klokany nečeká nic jednoduchého a hned ve třetí minutě měli hosté možnost trestného střílení. Domácí brankář Kotouček byl však pozorný a nedovolil hostům rychlý gól.
V polovině první třetiny se odehrála nevídaná věc. Lavička Pardubic se již radovala ze vstřeleného gólu, ale po poradě obou rozhodčích byl odvolán. Hned z následného útoku se podařilo vstřelit první domácí branku. Jakub Buršík vybojoval balonek před hostujícím brankářem Levínským a svoji šanci naplno zužitkoval. Vedení domácím však dlouho nevydrželo. O minut později srovnal stav utkání Ivo Teichman. Úvodní třetinu provázela častá vyloučení a jednu z přesilových her dokázala Bohemka využít, když Jakub Buršík propálil vše, co mu stálo v cestě a přidal tak svůj druhý gól v utkání. Dvoubrankové vedení domácím zajistil Patrik Šebek, který vymetl horní roh hostující branky. Divoká třetina vygradovala v samotném závěru, když dvě vteřiny před koncem Jakub Buršík vypálil balonek z poloviny hřiště a ten skončil v pardubické brance. Završil tak svůj hattrick a Bohemka po první třetině vedla 5:1.

Tam kde první třetina skončila, začala i druhá. Po závaru před hostující branku doklepl balonek za brankovou čáru Adam Růžek. Vysoké tempo hry pokračovalo a Pardubice dokázaly brzy snížit na 6:2. Za faul Honzy Dobisíka bylo nařízeno druhé trestné střílení v utkání. Ani tentokrát se však Pardubicím nepodařilo skórovat a zápas tak pokračoval za stavu 6:2. Hosté však nesložili zbraně a v polovině utkání se jim podařilo vstřelit dvě branky a snížit tak na rozdíl dvou branek. Další už do závěrečné sirény nepadly a do třetí třetiny se šlo za stavu 6:4.

Do závěrečné třetiny přišli hráči Pardubic viditelně namotivováni a hned v jejím úvodu se jim podařilo snížit na rozdíl jediné branky. Nápor Sokolu pokračoval a vyrovnání přišlo z hole Patrika Petra a o vítězi tak muselo rozhodnout prodloužení.

V tom byli na balonku převážně domácí hráči, ale malé zaváhání v obraně a Martin Zozulák zajistil Pardubicím dva body za vítězství prodloužení 6:7.

Klokany teď čeká série venkovních zápasů a věříme, že se již začne sbírat důležité body!

Související utkání

Utkání - Muži A
30.9.2018, SH Děkanka
Bohemians
6:7pp
5:1, 1:3, 0:2, 0:1
Pardubice

Související fotogalerie

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany