Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Florbalový víkend na Děkance

Poslední víkend v září je ve znamení dalších domácích zápasů. Na páteční státní svátek připadá domácí dvojutkání, na které hned v neděli naváže další domácí utkání mužů. A kdo bude naším soupeřem?

V pátek 28. září přivítají ženy od 14:00 doma na Děkance tým Ivanti Tigers Jižní Město. To se aktuálně nachází na 4. místě Extraligové tabulky s 6 body za dvě výhry a jednu prohru. Tahounkou Tigers je Lucie Řezáčová s 5 body za čtyři branky a jednu asistenci.

Klokanky jsou na tom bodově stejně jako Jižní Město. I ony mají dvě výhry a jednu prohru z posledního kola proti FBC Ostrava. Bodově nejlepší hráčkou Bohemky je stále Andrea Kadidlová s 8 body za pět branek a tři asistence.

Na zápas našich žen naváže od 17:00 utkání mužů. Klokani přivítají na domácí půdě FBC Liberec.

Klokani v posledním utkání přivítali Panthers Otrokovice. Bojovný výkon nesl ovoce a Bohemka se tak mohla radovat z vítězství 5:3. Již tento pátek se pokusí na výhru navázat proti Liberci. 
Ten své poslední utkání odehrál na nedaleké Spartě a domů se vracel s vysokou porážkou 10:5. Liberec se aktuálně nachází na 6. místě Superligové tabulky se ziskem 8 bodů. Nejlepší hráčem Liberce je Prokop Ferdan s 6 body. 

FbŠ Bohemians aktuálně okupuje 8. místo se ziskem 6 bodů. Nejlépe se zatím bodově daří Josefu Juhovi, který nasbíral už 8 bodů za 5 branek a 3 asistence.

Hned v neděli 30. září od 17:00 muži pokračují dalším zápasem Tipsport Superligy mužů. Na Děkanku přijedou hráči ze Sokolu Pardubice.
Pardubicím se v nové sezóně zatím příliš nedaří a k dnešnímu dni mají na kontě pouze jedinou výhru a to 5:3 nad Českou Lípou.

Přijďte podpořit zelenobílé hráče a hráčky v boji o důležité body do tabulek! Florbalový víkend začíná už tento pátek od 14:00 na Děkance!

Vstupné na všechny zápasy zůstává stejné a to 50,- Kč dospělí a 30,- Kč pro děti do 15 let.

V pátek 28. září hrají i naši junioři! Ti od 11:00 přivítají na Děkance Florbal Primátor Náchod!

Extraliga žen
FbŠ Bohemians vs. Ivanti Tigers Jižní Město
28.9.2018 - 14:00 SH Děkanka

Tipspors Superliga mužů
FbŠ Bohemians vs. FBC Liberec
28.9.2018 - 17:00 - SH Děkanka

Tipsport Superliga mužů
FbŠ Bohemians vs. Sokol Pardubice
30.9.2018 - 17:00 - SH Děkanka

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany