Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky si s Ostravou neporadily

Nedělní deštivé odpoledne bylo ve znamení 3. kola Extraligy žen. Klokanky přivítaly na domácí půdě FBC Bystroň Group Ostrava.

Úvodní třetina začala opatrně a bylo vidět, že ani jeden tým nechce inkasovat první branku v utkání. Domácí hráčky však byly aktivnější a mohli tak slavit první branku. O tu se postarala kapitánka Hanka Poláková, která zužitkovala důraz před brankou. Poté už úřadovaly hráčky Ostravy. O vyrovnání se postarala Veronika Káčová. Půl minutu před koncem úvodní třetiny bylo na straně hostů ještě veseleji. Paulína Hudáková propálila vše co jí stálo v cestě a hosté tak vedli po první třetině 2:1.

Domácí trenér Pavel Krbec promluvil hráčkám do duše a na hřišti to bylo od úvodu třetiny znát. Obzvláště Elišce Reischlové prostřední část vyšla skvěle. Nejprve se jí podařilo vyrovnat a o pár minut později využila svůj důraz před brankou a poslala klokanky do vedení. Ostravské hráčky po menším šoku chytly tempo hry a ta se vyrovnala jak na hřišti, tak i na světelné tabuli. Na 3:3 předvedla své individuální kvality Denisa Kotzurová. Závěr třetiny branku nepřinesl a do závěrečné části se šlo za vyrovnaného stavu 3:3,

Úvod třetí třetiny se nesl ve znamení nepřesností a faulů. Malé nedorozumění v obraně Bohemky dokázala Ostrava trestat. Veronika Káčová utekla své strážkyni a poslala hosty do vedení. Klokanky se tlačily do útoku, bohužel však bez úspěchu. Naopak Ostrava dokázala přidat další tři  branky, na které už klokanky nedokázaly reagovat.

Ostrava si tak z Děkanky odváží všechny tři body ta výhru 7:3.

SOUHRN ZÁPASU:

FbŠ Bohemians - FBC ČPP Bystroň Group OSTRAVA 3:7

branky:
 8. Hana Poláková, 23. Eliška Reischlová, 27. Eliška Reischlová - 18. Veronika Káčová, 20. Paulína Hudáková, 33. Denisa Kotzurová, 44. Veronika Káčová, 51. Paulína Hudáková, 56. Nela Kapcová, 59. Nela Kapcová; rozhodčí: Michal Prouza - Petr Rogowski; vyloučení: 1:1; využití: 0:0; diváků: 75; zásahy brankářů: Daniela Kreisingerová ? - Veronika Tomšová ?; po třetinách: 1:2, 2:1, 0:4;

Zhodnocení utkání od hlavní trenéra Pavla Krbce:

Vyjádření hráčky utkání Lucky Šindelářové:

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians