Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Spouštíme nový web

Možná si říkáte, že se na první pohled od toho starého až tolik neliší. Skutečně jsme ponechali pár prvků (hlavně na homepage), které nám přišlo vhodné zachovat, ale svou funkčností nás posouvá o několik úrovní výš.

Pracovalo se na něm přes prázdniny, několikrát i do nočních hodin a věříme, že všechny klokany a klokanky potěší hlavně po obsahové stránce.

Co je nového?

Díky propojení s Členskou sekcí na něm vždy najdete aktuální rozpis utkání všech kategorií a výsledkový servis. U předchozí verze nám v tomhle ujížděl vlak, takže hurá, hurá, hurá!

To samé platí o všech soupiskách našich družstev a realizačních týmů. Ty se propisují na web také z Členské sekce.

Velkou výhodou je možnost vyhledávání v článcích, které nám chybělo a nyní máme k dispozici funkční nástroj v archívu článků.

Na homepage naleznete spoustu novinek:

- Poslední video nahrané na Youtube kanál

- Poslední přidaná galerie na klubový Flickr.com

- Odkaz na členskou sekci a další vychytávky, které určitě prozkoumejte.

Velký prostor navíc dostávají všechny naše týmy. Hráčské statistiky, profily a tabulky soutěží. 

Z toho, co běžný uživatel nevidí, máme sami možná největší radost vůbec. Kompletně nová je i administrace webu a psaní článků je za odměnu. No a jak už jste slyšeli na rodičovských schůzkách, budeme rádi, pokud se u mládežnických týmů najdou rodiče, kteří nám s obsahem na web pomohou. Ozvěte se nám prosím na e-mail: marketing@fbsbohemians.cz

Co je v plánu dál?

Máme velkou radost a také víme, že tímhle pro nás práce teprve začíná. Ještě nám chybí dodělat pár prvků, aby si třeba každý fanda Bohemky mohl automaticky zobrazovat články svého oblíbeného týmu, musíme nahrát fotky mládežnických hráčů a hráček a určitě nás bude čekat týmové focení všech družstev.

Co končí?

Nový web ve spojení s členskou sekcí nabízí velký informační servis všem našim členům a fanouškům. Pro novou sezónu jsme se tedy rozhodli ukončit mobilní aplikaci, která by díky svým možnostem nedokázala být dostatečně silným spoluhráčem.

Věříme, že si na nový web rychle zvyknete a nějakou tu chvíli nám vydrží. :-)

Jedna prosbička od všech, co na nových internetových stránkách pracovali: Pokud naleznete nějakou chybu, tak nám o ní dejte vědět na e-mail: sekretar@fbsbohemians.cz

A pak ještě jedno velké poděkování klukům z eos media, za kterými jde vývoj Členské sekce, nový web a spousta hodin práce. 

“V propojení členské sekce eos club zone s webovými stránkami si dáváme za cíl přínést klubu zefektivnění komunikace a zároveň organizace na celoklubové úrovni. Propojení s florbalovým informačním systémem FIS navíc přináší automatizaci nejen v zadávání a aktualizaci ligových zápasů, tabulek a statistik. Moc si vážíme toho, že si naše řešení vybírají velké kluby jakým je právě Bohemka. Přejeme mnoho úspěchů do nové sezóny a věříme, že celý projekt eos club zone posuneme společnou spoluprací na ještě vyšší úroveň,” popsal naše novinky hlavní autor aplikace, majitel společnosti eos media Ondřej Syrový.

VAŠE BOHEMKA!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany