Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ NEDĚLE NA DĚKANCE

Nejvyšší mužská florbalová soutěž se naplno rozjíždí a již tuto neděli přivítají od 17:00 klokani v rámci 5. kola Tipsport Superligy doma na Děkance tým Hu-Fa Panthers Otrokovice.

Klokani se rozjíždějí pomalu, a po dvou úvodních prohrách se konečně v posledním utkání dočkali první výhry 7:2 nad Bulldogs Brno. Naváží klokani na dobrý výsledek i v následujícím zápase?

Již v neděli 23/9/2018 dorazí na Děkanku Hu-Fa Panthers Otrokovice a klokani se chystají na zisk všech tří bodů. Díky nabitému programu by se hodily jako sůl.

Otrokovice však nebudou jednoduchým soupeřem. Na svém kontě mají 5 bodů za jednu výhru a dvě prohry v prodloužení. Největším tahounem Otrokovic je Lukáš Pešat, který již nasbíral 5 bodů za 3 branky a dvě asistence.

V neděli odehrajeme  důležité utkání, ve kterém chceme brát velice důležité tři body, protože to je boj o play off. Bylo by fajn Otrokovice porazit, protože na jejich půdě to pak bude velmi těžké“ nechal se slyšet hlavní trenér našich mužů Michal Jedlička.

V neděli však nehrají pouze muži. Od 14:00 rozehrají svoji bitvu i klokanky. Ty čeká FBC ČPP Bystroň Group Ostrava.

Ženy mají vstup do sezóny podle očekávání. V Extralize žen zatím nenašly přemožitelky a skvěle se jim daří i v Poháru České pojišťovny. Nejvíce se daří Andree Kadidlové, která za dva zápasy nasbírala už 7 bodů.

Hráčky Ostravy jsou však na tom stejně. I ony mají vstup do sezóny dobrý a plný počet bodů o tom jasně vypovídá. Naše hráčky nečeká nic lehkého.

„Ostravě máme rozhodně co vracet. Diváci se mohou těšit na utkání plné tvrdých soubojů a gólů. Na utkání se těším, i když vím, že to nebude nic jednoduchého“. Takto se k utkání vyjádřila Jessica Zlámalová, útočnice FbŠ Bohemians.

Přijďte podpořit naše zelenobílé hráče a hráčky, užít si gólovou radost a zpříjemnit si nedělní odpoledne fanděním. Utkání žen začíná ve 14:00 a souboj mužů od 17:00 ve Sportovní hale Děkanka.

Základní vstupné činí 50,- Kč a děti do 15ti let platí 30,- Kč

Tipsport Superliga mužů
FbŠ Bohemians vs. Hu-Fa Panthers Otrokovice
Neděle 23.9.2018, 17:00, Sportovní hala Děkanka

Extraliga žen
FbŠ Bohemians vs. FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Neděle 23.9.2018, 14:00, Sportovní hala Děkanka

PREVIEW:

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians