Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
DOROSTENKY ÚSPĚŠNĚ ZAHÁJILY SEZÓNU

Píše se datum 15. září a naše dorostenky vstupují do sezony 2018/2019. Takže holky na rovinu – minulý rok jste nás nechaly namlsat dobrými, rychlými, akčními zápasy a krásnou tečkou na konci v podobě bronzové medaile na MČR. A myslím, že píši za všechny rodiče, letos čekáme stejnou, no nebudu troškařit, čekáme i lepší sezonu. Prostě my chceme na to mistrovství jet znovu!

1. zápas – proti nám stojí holky z Panthers. Do branky se postavila Dominika Horáková, která tento zápas moc práce neměla. Už v 5 vteřině jsme vedly 1:0. O tento gól se zasloužila Sofie Skalíková. Pak už jsme sázely jeden gól za druhým. Po 1. Třetině stav 7:0 a druhá třetina byla podobná. Hvízdá nám siréna, která 2. třetinu ukončuje - na tabuli svítí 13:1. 3. třetinu už holky polevily, ale konečný výsledek hlásí 15:2. Jen tak dál. Za zmínku stojí 4+2 Emilie Skalíkové-vypadá to na rychlý útok na první místo statistických tabulek.

2. zápas a Tigers Ivanti Jižní Město. Jooo tak tady to bude chtít asi zabrat. S nimi mají zápasy drive, akci, taktiku – no prostě všechno co má mít florbalový zápas. Do branky zaklekla Anežka Bakočová (v loňské sezóně byla na hostování právě v Tigers) a teda klobouk dolů. Skákala po míčkách jak Tarzan ze stromu na strom, zákroků měla nepočítaně, i když se naše obrana snažila, co mohla. Na druhou stranu naše útočnice byly dotěrné jak vosy na lízátko a nenechaly jejich brankářku vydechnout. Stav 2:2 byl spravedlivý. Kdyby tento zápas přenášela ČT sport, tak máme jistě sledovanost stejnou jako Premier League.

Sestava: Anežka Bakočová (G), Dominika Horáková (G), Veronika Štajnerová, Karla Batíková, Eliška Charvátová, Andrea Bukvajová, Lucie Hernandezová, Eliška Knetlová, Veronika Mandíková, Anna Rozvaldová, Zuzana Tuncelová, Aneta Faltová, Eliška Koželuhová, Emilie Skalíková, Sofie Skalíková

Autorka článku: Soňa Mandíková

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany