Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
KLOKANKY ÚSPĚŠNĚ ZAHÁJUJÍ SEZÓNU!

Nový ročník Extraligy žen naše klokanky zahájili na výbornou. Proti hráčkám Tatranu Střešovice se postavily v rámci Cevro Institut Open Air 2018 a pojďme se tedy podívat jak celý zápas probíhal!

Nedělení zápas klokanek byl naplánován na 12:30 a návštěvníci tak měli o skvělý program po obědě postaráno. Krásné počasí, které panovalo již od ranních hodin jen dokreslovalo skvělou atmosféru pražské Štvanice. Zápas začal velmi opatrným florbalem, kdy byl na hráčkách vidět vzájemný respekt. Na úvodní branku si diváci museli počkat až do samého závěru první třetiny. Andrea Kadidlová skvěle vypíchla balonek na půlce hřiště a ve svém úniku nedala hostující brankářce Drbalové šanci.

Druhá třetina začala vyloučením hostující hráčky Kateřiny Svobodové za sekání. Klokanky zamkly hostují hráčky na jejich půlce a rychlá souhra Adély Bočanové a Hanky Polánkové skončila slavila úspěch. O minutu později bylo ještě lépe. Eliška Nová našla svoji přihrávkou volnou Reischlovou a ta zvyšovala na 3:0. Hráčky Tatranu však nesložily zbraně a draly se za snížením skóre, které brz přišlo. Sled rychlých přihrávek a Daniela Reindlová vymetla pravý roh domácí branky. Divoká druhá třetina pokračovala a klokanky zyvšovaly svůj náskok. Na 4:1 zvyšovala Adéla Bočanová a o pár vteřin později přidala svůj druhý gól Andrea Kadidlová. Svůj druhý gól přidala i Eliška Reischlová a dokonala tak 3 branky během dvou minut! Půl minuty před koncem druhé třetiny se ještě prosadila Adéla Bočanová a do třetí třetiny šla Bohemka za stavu 7:1.

Úvod třetí třetiny však patřil hostujícím hráčkám. Na 7:2 snižovala Barbora Zabavská a třetí gól Tatranu posléze vstřelila Daniela Reindlová. Poté přišla smolná chvíle pro Lucku Šindelářovou, která nešťastně zpracovala přihrávku od Adéle Bočanové a ta skončila ve vlastní brance. Poslední slovo v zápase však měly domácí hráčky. Andrea Kadidlová vstřelila svůj třetí gól v zápase a završila tak hattrick na Cevro Institut Open Air 2018!

Komentář hostujícího trenéra Jana Pojara:
 Po našich zbytečných ztrátách a nevynuceně odevzdaných balonků jsme Bohemce darovali 3 body na zlatém podnose. V dalších utkáních se těchto chyb musíme vyvarovat. Děkujeme soupeři za hezký zápas a pořadatelům za možnost zahrát si na OpenAir.

Komentář domácího trenéra Tomáše Grigara:
 Zápas jsme začali dobře a zaslouženě vedli. Ve druhé třetině jsme si vytvořili rozhodující náskok. Výpadku ve třetí třetině se musíme vyvarovat. Díky soupeři a pořadatelům za hezký zápas a holkám za předvedený výkon.

Kompletní fotogalerii naleznete ZDE

SOUHRN ZÁPASU:

FbŠ Bohemians - Tatran Střešovice 8:4

branky: 20. Andrea Kadidlová, 23. Hana Poláková, 24. Eliška Reischlová, 38. Adéla Bočanová, 39. Andrea Kadidlová, 39. Eliška Reischlová, 40. Adéla Bočanová, 57. Andrea Kadidlová - 25. Daniela Reindlová, 47. Barbora Zabavská, 55. Daniela Reindlová, 55. Lucie Šindelářová; rozhodčí: Barbora Beranová - Lucie Hejnová; vyloučení: 3:4; využití: 2:0; diváků: 512; zásahy brankářů:Daniela Kreisingerová 16 - Eliška Drbalová 15, Markéta Antalová 7; po třetinách: 1:0, 6:1, 1:3;


SESTŘIH ZÁPASU:

ROZHOVOR S HANKOU POLÁKOVOU:

ZHODNOCENÍ TRENÉRA PAVLA KRBCE:

Líbil se Vám článek? Dejte mu LIKE!

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany