Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
CEVRO INSTITUT OPEN AIR 2018 - INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY

Pořadatelé FbŠ Bohemians od pátečního rána chystají Štvanici na velký svátek florbalu a počasí nám všem zatím přeje. Předpověď je příznivá, sobota slibuje 19 stupňů a neděle pak teploty kolem 22 stupňů. Deštníky tedy zatím zůstávají doma.

A podobné řešení se nabízí i s osobními automobily. Pokud nemusíte jet autem, tak na Štvanici využijte hromadnou dopravu. Vzhledem k rekonstrukci Negrelliho mostu je na ostrově zpoplatněné stání (20,-Kč za hodinu) a omezený počet parkovacích míst. Jednou z možností cesty na třetí ročník Open Air utkání mezi Bohemians a Tatranem je procházka ze stanice metra Vltavská nebo Florenc. Příjemnou variantou jsou i tramvajové linky číslo 6, 8, 14, 15, 25, 26 a 41, které staví přímo na zastávce Štvanice a z ní je to už opravdu jen kousek.

Sobotní program, kdy se do boje pustí mládežnické týmy Bohemky a Tatranu, je zdarma a začíná již v 8:30. Rozpis turnaje naleznete na stránce www.florbalopenair.cz. Vstupenky na nedělní program lze zakoupit na místě nebo v síti Ticketportal.

Těšíme se na vás.

Související utkání

Utkání - Muži A
9.9.2018, Tenisový dvorec Štvanice
Bohemians
4:7
3:3, 0:0, 1:4
Tatran

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians