Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FBŠ BOHEMIANS NA CZECH OPEN 2018

Již tento čtvrtek 9.8.2018 začíná prestižní mezinárodní turnaj Czech Open 2018. FbŠ zde rozhodně nesmí chybět a proto si pojďme představit v jakých kategoriích nastoupíme.

Kategorie MUŽI ELITE:

V této kategori bude nastupovat náš elitní A tým mužů, který za soupeře nebude mít jen tak někoho. Ve skupině D mají švédský Höllvikens IBF, finský tým EräViikingit a švýcarský Zug United.
První zápas odehrajeme ve čtvrtek od 12:00 proti EräViikingit v hale na Podvinném Mlýně. Ve stejný den odehrajeme též druhý zápas ve skupině a to proti Zug United. Ten se však odehraje na hale na Vinohradech od 17:00. Poslední zápas ve skupině bude v pátek od 11:40 proti Höllvikens IBF opět na Podvinném mlýně.


Kategorie MUŽI PRO:


V kategorii MUŽI PRO byl tým FbŠ Bohemians U21 nalosován do skupiny G. V ní změří síly s týmy FB Hurrican Karlovy Vary, Tsunami Záhorská Bystrica a švédským RIG Umea IBF. Celý turnaj pro ně začne ve čtvrtek už v 8:20 proti Záhorské Bystrici na hale Tatran. Tentýž den i na stejné hale odehrají i svůj druhý zápas. V 15:40 se postaví proti Karlovým Varům.
V pátek pak odehrají poslední utkání ve skupině. V 9:20 se doma na Děkance představí proti RIG Umea IBF ze Švédska.

K turnaji se vyjádřil i trenér Michal Jedlička: Příprava probíhá podle očekávání, kluci spolykali velké množství tréninkových jednotek, takže doufáme že budou dobře připraveni a že se nám bude herně dařit. Byly bychom rádi, kdyby se nám podařilo zopakovat minimálně čtvrtfinálovou účast z minulého ročníku. V kádru dostanou příležitost jako každý rok noví mladí borci, kteří se svojí vitalitou, pohyblivostí a chytrostí pokusí zaskočit věhlasné soupeře. Sledujte nás a fanděte.


Na Czech Openu 2018 nesmí chybět ani naše ženské týmy. Ty jsou obě v kategorii ŽENY OPEN.

Jeden z našich týmů je naslosován ve skupině W05. V té se dále nacházejí SK Florbal Benešov, finský EVVK a lotyšský tým NND Rïga. Všechny utkání se odehrávají na hale Hamr. První utkání je naplánováno na čtvrtek od 8:00 proti NND Rïga. Ve stejný den od 11:00 se pak postaví proti SK Florbal Benešov. Poslední zápas ve skupině pak odehrají v pátek v 9:20 proti EVVK.

Druhý tým žen byl přiřazen do skupiny W06. V ní se dále nachází slovinský FBK OLIMPIJA LJUBLJANA W, Florbalová Akademie MB a finský celek HuKu. Tak jako ostatní i ženy začnou turnaj ve čtvrtek od 8:40 na hale Kobylisy proti FBK OLIPIJA LJUBLJANA W. Od 12:00 je pak čeká opět na hale Kobylisy tým Florbalová Akademie MB. Poslední zápas ve skupině odehrají v pátek od 11:30 proti finskému týmu HuKu na hale Hamr.

Celý turnaj budeme pečlivě sledovat a veškeré výsledky pak najdete na našich sociálních sítích FACEBOOK a INSTAGRAM!

Oficiální web Czech Open 2018 je ZDE

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany