Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Filip Forman se v příští sezóně představí v dresu Kalmarsundu

Kapitán klokanů se po čtyřech sezónách v superligovém týmu přesouvá na celou sezónu do Švédska. Obdivuhodný talent českého florbalu bude trápit tamní obránce i brankáře a jak pevně věříme, rozšíří svou mimořádnou sbírku úspěchů i na severu.

Během 4 sezón se Filipovi podařilo v nejvyšší soutěži vstřelit 110 branek a nasbírat 173 asistencí. Úctyhodná bilance, díky které se z Filipa stala jedna z největších hvězd celé Superligy a české reprezentace. 

V dresu Kalmarsundu se Filip neobjeví poprvé. Angažmá si zde vyzkoušel už během pandemie koronaviru, kdy zde v několika utkáních zazářil nejen herně, ale také bodově. Vrcholem jeho působení pak bylo utkání s Falunem, kdy nastřílel 4 góly.

"Je to pro nás určitě dobrá vizitka. Filipa jsme v Bohemce vychovali a toto angažmá si za své výkony zaslouží. Přeji mu jen to nejlepší a věřím, že získané zkušenosti zúročí zpátky v našem dresu," komentuje hlavní trenér Michal Jedlička.

Talentovaný odchovanec našeho klubu si tak zkusí první velké angažmá na celou sezónu v jiném klubu a naši fanoušci se mohou těšit na bohatý zpravodajský servis z Filipova působení.

Filipovi chceme i touto cestou poděkovat za mimořádné výkony v našem dresu a popřát hodně štěstí do Švédska. 

Fíďo, děkujeme!

 

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany