Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
O vítězství jsme přišli v poslední třetině a do Vítkovic tak pojedeme odvracet konec sezóny

Účast v semifinále je pro nás velkou zkušeností a nejinak tomu bylo i ve čtvrtém semifinále.

Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře a dvě třetiny jsme byli Vítkovicím víc než vyrovnaným soupeřem. 

Dvě slepené branky Karla Petráka a Patrika Rozkovce v první třetině dodaly velký klid na naše čepele a za stavu 2:0 se šlo také do šaten.

V úvodu druhé části sice Vítkovice využily naší chybu, ale zbytek třetiny patřil nám. Martin Kisugite a dva zásahy Jana Řehoře znamenaly fantastické vedení 5:1 a jen málokdo očekával, že by to tentokrát nevyšlo.

Bohužel. V poslední části jsme několikrát nevyužili nabídnutou možnost definitivně rozhodnout a vítkovičtí hráči začali tvrdě trestat naše chyby. 

Když pak 6 vteřin před koncem uklidil vítkovický Šebesta skákavý balón za záda Tomáše Hyršla, šlo se do prodloužení.

V něm už se usmálo štěstí na vítkovické hráče, a to také znamená jediné: Ve středu budeme odvracet konec sezóny a uděláme maximum pro vrácení série do Prahy.

Naši fanoušci si minimálně ještě jeden zápas na domácí půdě zaslouží. I touto cestou ještě jednou děkujeme za fantastickou podporu v hale. 

FbŠ Bohemians - 1. SC TEMPISH Vítkovice  5:6p
branky: 15. Karel Petrák, 15. Patrik Rozkovec, 31. Martin Kisugite, 34. Jan Řehoř, 40. Jan Řehoř - 21. Jiří Besta, 44. Ondřej Vítovec, 52. Jan Šebesta, 58. Adam Delong, 60. Jan Šebesta, 64. Martin Gattnar; rozhodčí: Jakub Furmánek - Vlastimil Šolc; vyloučení: 2:3; využití: 0:0; diváků: 764; zásahy brankářů: Tomáš Hyršl 33 - Lukáš Souček 32; po třetinách: 2:0, 3:1, 0:4, 0:1

SESTŘIH BRANEK:

OHLASY PO UTKÁNÍ:

Související utkání

Utkání - Muži A
2.4.2023, UNYP ARENA
Bohemians
5:6pp
2:0, 3:1, 0:4, 0:1
Vítkovice

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians