Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Zelenobílá síla jde ve čtvrtfinále na Chodov. Série začíná už tento víkend domácími zápasy

Čtvrtfinálové bitvy jsou tady. Úterní výběr soupeřů určil klokanům soupeře pro čtvrtfinále, a to rivala Florbal Chodov. Už tento víkend se můžeme těšit na dvě parádní bitvy, které budou navíc doplněny o speciální show, kterou připravujeme pro naše příznivce a fanoušky. 

Na co se můžete těšit?

PŘEDZÁPASOVÁ SHOW

Přepínáme do módu play-off a chystáme pro Vás předzápasovou show, do které vás zapojíme. Prosíme všechny klokany a klokanky, aby na utkání dorazili ideálně 15 minut před jeho začátkem a na pokladně u vstupu do haly si vyzvedli drobný dárek a tleskátko.

DIVÁCKÉ SOUTĚŽE

Během domácích zápasů budete mít možnost soutěžit s naším partnerem Auto Jarov o auto na víkend a se společností Eset budeme soutěžit o dárkové balíčky, takže určitě přijďte a třeba se usměje štěstí právě na vás.

SPOLEČNĚ PRO DOBROU VĚC

V rámci celého play-off budeme pořádat sbírku na podporu vybraného projektu pro Klokánka. To jsme si ostatně několikrát vyzkoušeli během Vánoc a byli jsme skvělí. Zapojte se s námi do projektu Florbal pro Klokánka a ukažte, že Zelenobílá síla dokáže pomáhat a rozsvěcet úsměvy na dětských tvářích.  

VIP OSOBNOSTI

U hvězdného play-off nesmí chybět ani známé osobnosti, které přijdou podpořit naše klokany. I na ně narazíte na tribunách v rámci domácích utkání, ale víc zatím neprozradíme. :-)

DRESSCODE

Prosíme všechny naše příznivce, aby v rámci té pořádné atmosféry nic nepodcenili a přišli naše borce podpořit v zelených a bílých barvách.

DOPROVODNÝ PROGRAM NA OBRAZOVCE

Posledních 14 dní připravujeme grafiky a videa, kterými vás chceme bavit ve všech domácích utkáních a i tady pro vás chystáme několik překvapení, které jste na Bohemce ještě neviděli.

KLOKANI BOJUJÍ O SEMIFINÁLE

Zapomenout samozřejmě nesmíme i na to nejdůležitější: MY CHCEME POSTUP! Naši klokani letos hrají historicky nejúspěšnější sezónu, a tak si určitě nenechte ujít jejich čtvrtfinálové představení a přijďte je podpořit v cestě do semifinále.

KDY: 11.-12.3.2023 

KDE: UNYP Arena (Kovanecká 27, Praha 9) 

PROGRAM: 

1. čtvrtfinále: Sobota 11.3.2023 od 17:00 

2. čtvrtfinále: Neděle 12.3.2023 od 19:00 

CENY VSTUPENEK

DatumCena v předprodejiCena na místě

Sobota 11.3.2023 

120,- Kč 

150,- Kč 

Neděle 12.3.2023 

120,- Kč 

150,- Kč 

Balíček na oba dva dny 

200,- Kč 

Vstupenky zakoupíte v síti Ticketportal. 

Související utkání

Utkání - Muži A
11.3.2023, UNYP ARENA
Bohemians
10:5
5:3, 3:0, 2:2
Chodov
Utkání - Muži A
12.3.2023, UNYP ARENA
Bohemians
12:4
4:0, 1:1, 7:3
Chodov

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians