Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
JARNÍ PŘÍMĚSTSKÝ KEMP SE BLÍŽÍ!

U příležitosti jarních prázdnin na Praze 4, tedy v termínu od 13.3. - 17.3. 2023 pořádáme pro naše mládežnické hráče a hráčky florbalový příměstský kemp v našem tréninkovém centru Bublina Arena.   

Zúčastnit se mohou všechny děti z našich soutěžních týmů i školních kroužků. Těšit se mohou na pestré tréninky, díky kterým si zdokonalí své florbalové dovednosti, ale také na spoustu zábavy a nezapomenutelné zážitky.  

"V rámci příměstského kempu se zaměříme na herní činnosti našich malých klokanů a klokanek. Budeme hodně střílet, pilovat přihrávky a techniku," prozrazuje šéftrenér Tomáš Grigar. 

Během kempu se naši trenéři zaměří i na rozvoj obratnosti a koordinace. Chybět nebudou ani zábavné hry a volnočasový program mimo tréninkové hřiště. 

Program dne je připraven od 8:00 do 16:00 a je možné se přihlásit na celý kemp, nebo také na konkrétní dny. V rámci kempu je pro děti zajištěn oběd, svačina a pitný režim. 
 
Cena: 3000,- Kč, 700,- Kč/den 

Kdy: 13. - 17.3. 2023 

Kde: Bublina Arena, Lomnického 1071/1, Praha 4  

Jak se přihlásit? Přihláškou v Členské sekci, nebo na e-mailu sekretar@fbsbohemians.cz.  

Co s sebou? Oblečení do haly (tričko, kraťasy, halová sportovní obuv), teplé oblečení na ven (přes den nás čeká i sportovní program venku) a dobrou náladu 

V případě dotazů nás kontaktujte na e-mailu sekretar@fbsbohemians.cz nebo na telefonním čísle +420 774 444 298. 

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany