Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani porazili Karlovy Vary poměrem 8:5

V pátečním zápase Karlovy Vary zaskočily Bohemku svým výkonem. Již po prvních čtyřech minutách vedly od dvě branky. Nakonec se ale klokanům podařilo snížit vedení v čase 5:29, kdy branku vstřelil Pavel Čihák. V čase 18:51 ale Karlovy Vary zvyšují opět vedení na rozdíl dvou branek. 

Vstup do druhé třetiny nebyl tak vydařený, jak si trenér Michal Jedlička představoval. Hned v čase 21:11 byl vyloučen Jaroslav Petrák na 2 minuty za sekání. Klokani v oslabení přežili a hned po skončení trestu se prosazuje gólem jeho bratr Karel Petrák. V čase 27:55 se projevil Jakub Buršík, kterému asistoval Ondřej Kawulok. Po dorovnání zápasu svou střelou znovu přidává Kuba Buršík gól do kapsy a tentokrát dostává Bohemku do vedení. V posledních minutách druhé třetiny byl vyloučen Martin Kisugite za nešťastný zákrok a musel si odsedět 2+2 minuty za hrubost. 

Třetí třetina začala přesilovou hrou Karlových Varů. V čase 42:04 se po krosu Velce prosadil Michal Klápa a svou střelou dorovnal stav utkání. Karlovarští útočníci překvapili obranu Bohemky, kdy po rychlém brejku vstřelil branku Jiří Lebeda bez asistence a posílá Karlovy Vary opět do vedení. Od 45. minuty patřila herní plocha pouze Bohemians. Klokani o svém vítězství rozhodli až v čase 52:24, kdy se na 6:5 prosadil Řehoř a vystřelil tak svému týmu cennou výhru. Svůj hattrick završil Jan Řehoř v čase 54:16 po křižné přihrávce Jaroslava Petráka. Poslední osmý gól klokanů vstřeluje Martin Kisugite v přesilové hře a završuje tak výhru Bohemians.

Hvězdami zápasu se stali Pavel Čihák za domácí tým a Matyáš Velc za hostující tým.

,,Dnešní zápas hodnotím velice negativně, vlastně od začátku jsme hráli šíleně, žádné tempo, žádné nasazení, žádná energie a atmosféra na střídačce. Nedokážu si vysvětlit co se stalo, ale už je to takový standard, že soupeřům, kteří nejsou top 4 předvádíme takovýhle výkon, který vlastně nemá nic. Do základní části nám chybí dva zápasy, které hrajeme s outsiderama, to znamená Česká Lípa a Otrokovice, pak budeme hrát zápasy s Boleslaví a se Spartou, kde bychom rádi vyhráli a skončili na co nejlepším místě, to znamená druhý nebo třetí,“ dodal komentář k zápasu trenér Michal Jedlička.

Komentáře nejlepších hráčů a trenérů:

Záznam ze zápasu:


Související utkání

Utkání - Muži A
10.2.2023, UNYP ARENA
Bohemians
8:5
1:3, 3:0, 4:2
Hurrican

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians