Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Bohemka v UNYP aréně přivítá Karlovy Vary

Po Tatranu Střešovice klokani přivítají soupeře s kterým se již v této sezóně utkali a to v rámci 11. kola Livesport Superligy. Z předchozího zápasu si muži přivezli 3 body. Zápas byl výsledkově skvělý. Klokani dali hodně gólů, zároveň jich ale také moc nedostali. Vstup do zápasu byl velmi dobrý. Klokani Varům sebrali sílu a energii. Zvrat přišel ale na začátku druhé třetiny, ta byla pro Bohemku divočejší. Karlovy Vary sahaly po zdramatizování zápasu a mužům se tak nedařilo dávat góly. Jednalo se jen o další zlomový okamžik pro klokany, ale ve hře dokázali vytrvat a odvézt si tak zasloužené vítězství. 

Podívejme se společně na to, jak si oba týmy vedou. Hostující tým FB Hurrican Karlovy Vary se aktuálně nachází na 14. místě za Pardubicemi. Z 22 odehraných zápasů si odnesly 1 výhru a 21 proher. V kanadském bodování si nejlépe vede Michal Strachota s 22 kanadskými body, 12 vstřelenými góly a 10 asistencemi. Na druhém místě se nachází Michal Klápa s 22 kanadskými body, 13 vstřelenými góly a 9 asistencemi. Na třetím místě se umístil Matyáš Velc s 20 kanadskými body, 11 vstřelenými góly a 9 asistencemi. V úspěšnosti zásahů si nejlépe vede Daniel Váradi se 72,91% načež se za ním nachází Jan Eckhardt s 67,67%. 

 FbŠ Bohemians se nachází na 4. místě s 21 odehranými zápasy, 15 výhrami a 6 prohrami. O první místo se zasloužil Filip Forman s 60 kanadskými body, 20 vstřelenými góly a 40 asistencemi. Na záda mu dýchá Jakub Buršík s 48 kanadskými body, 34 vstřelenými góly a 14 asistencemi. Třetího místa se ujal Jaroslav Petrák s 37 kanadskými body, 28 vstřelenými góly a 9 asistencemi. Lepším výsledkem v úspěšnosti zásahů se může chlubit Jakub Zavřel se 75,39% a Tomáš Hyršl s 68,35%.

Podaří se klokanům potrápit Karlovy Vary? Doražte je do  UNYPu podpořit!

Bližší informace naleznete zde:

Vstupenky: https://www.ticketportal.cz/ev...

Cena vstupenky: 80 Kč.

Adresa haly: Kovanecká 27, Praha 9-Libeň.

Jak se k nám můžete dostat?

Mapa:



Související utkání

Utkání - Muži A
10.2.2023, UNYP ARENA
Bohemians
8:5
1:3, 3:0, 4:2
Hurrican

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany