Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky po neskutečném bojovném výkonu nestačily na Vítkovice

V tomto zápase měly holky možnost si vyzkoušet spoustu zajímavých zákroků, které jim mohou zároveň pomoci směrem k play-off. Utkání bylo poučný, některé věci se dařili víc a na některých se ještě musí zapracovat. 

První třetina se klokankám hodně vydařila. Držely se jasného plánu, dát 3 hezké góly, které zaznamenaly Karolína Mezerová, Sabina Siňorová a Kateřina Strnadová. 

Ve druhé třetině už holky vypadly ze hry. Bylo těžké se do zápasu dostat. Nátlak, rychlost a pohyb Vítkovic nebyl už tak lehce ovladatelný. Lepší vstup připadl rozhodně na stranu domácího týmu. Na samotný úvod po druhém střídání se z brankoviště trefuje Maroszová. Tlak Vítkovic neustále sílil a celkově za tuto třetinu vedly o další 4 branky. 

Třetí část byla opět trochu hektická, ale šťastnější pro náš zelenobílý tým. V čase 46:32 vstřelila 4. branku Kateřina Strnadová po asistenci Hernandezový. O pár vteřin později se ale projevil i tým Vítkovic, kdy devátou branku vstřelila Vendula Maroszová. Nakonec v čase 49:39 10. rozhodující míček vstřelily opět Vítkovice. Klokankám se podařilo i přesto prosadit si pár vstřelených branek, které byly proměněny zajímavými zákroky. Zasloužila se o ně hráčka Gabriela Vaníčková. 

 Holky podaly neskutečný výkon a i v oslabení dokázaly potrápit soupeře. Mimo jiné naše klokanka Gabriela Vaníčková zaznamenala hattrick. Gratulujeme holkám k skvěle odehranému zápasu.

Hvězdami utkání byly Jana Trošková za domácí tým a za hostující tým Kateřina Strnadová.

,,Polovina zápasu byla vážně dobrá, ve druhé třetině jsme vypnuly, nechaly si nasázet hodně gólů a kdybychom zvládly tuto pasáž zápasu, tak to mohlo vypadat jinak. Výsledek za mě skvělý a já jsem spokojená,“ okomentovala nejlepší hráčka utkání Kateřina Strnadová

Ohlasy:

HIGHLIGHTS:


Související utkání

Utkání - Ženy A
28.1.2023, SC Dubina Ostrava
Vítkovice
10:7
3:3, 5:0, 2:4
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany