Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Preview: Bohemka proti Chodovu a pohárové překvapení pro fanoušky

Fanoušci zelenobílých by si neměli nechat ujít páteční zápas Bohemians proti Chodovu. 21. kolo se odehraje v UNYP aréně od 20:00. Na programu bude spoustu zajímavého dění jako přivítání našich šampionů, fotokoutek s pohárem z finále ČF či možnost si podepsat vítěznou fotografii našimi hráči.

Nezapomeňte dorazit na podporu našich klokanů!

Pojďme se nejprve podívat, jak si oba týmy vedly v předchozím společném zápase. K vidění byl výborný vstup klokanů do utkání, v první třetině  předvedla dobrý výkon Bohemka, která se dostala do vedení 5:1. Vypadalo, že si to muži pohlídají, pak ale Chodov zlepšil hru na konci první třetiny a od té doby začal utkání dramatizovat.  V druhé a třetí třetině bylo jasně viditelné, že to nebyla obvyklá hra Bohemians a že klokani mohli hrát o dost lépe a celkový výkon samozřejmě ze strany Bohemky mohl být lepší. Nakonec se však zadařilo a klokani zvládli zvítězit 8:11.

A jaká je aktuální forma týmů? Hostující tým Chodov se nachází na 6. místě s 20 odehranými zápasy, 12 výhrami a 7 prohrami. V kanadském bodování si nejlépe vede Marek Vávra s 52 kanadskými body, 29 vstřelenými góly a 23 asistencemi. Druhého místa se ujal Tom Ondrušek s 37 kanadskými body, 16 vstřelenými góly a 21 asistencemi. Na třetím místě se nachází Mikuláš Komárek s 25 kanadskými body, 16 vstřelenými góly a 9 asistencemi. Úspěšností zásahů se může chlubit Karel Hodík s 80,62%, který odchytal zatím naprostou většinu utkání v letošní sezóně.

Domácí tým se aktuálně umisťuje na 4. místě s 19 odehranými zápasy, 13 výhrami a 5 prohrami. Filip Forman s 55 kanadskými body, 19 vstřelenými góly a 36 asistencemi se nachází na 1. místě. Druhé místo patří Jakubovi Buršíkovi s 45 kanadskými body, 32 vstřelenými góly a 13 asistencemi. Na třetím místě se pak nachází Jaroslav Petrák s 34 kanadskými body, 27 vstřelenými góly a 7 asistencemi. V úspěšnosti zásahů si nejlépe vede Jakub Zavřel se 75,39% a za ním se nachází Tomáš Hyršl s 68,62%.

Vstupenky si můžete zakoupit zde: https://www.ticketportal.cz/ev...

Cena vstupenky: 80 Kč.

Adresa haly: Kovanecká 27, Praha 9-Libeň.

Jak se k nám můžete dostat?

VSTUPENKY: https://www.ticketportal.cz/ev...

Související utkání

Utkání - Muži A
27.1.2023, UNYP ARENA
Bohemians
9:8pp
4:3, 2:3, 2:2, 1:0
Chodov

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians