Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky neustály zápas proti Olomouci

Klokanky se v neděli utkaly s Olomoucí, která vykročila velmi úspěšně za vítězstvím. Olomouc orámovala svými trefami úvodní část. Již po devíti vteřinách hry se naskytla šance Alexandře Hegingerové, čtyři vteřiny před koncem první třetiny proměnila trestné střílení Barbora Soušková. 

Ve druhé části se odehrálo mnoho dějství, nejprve Olomouc si přidala do kapsy dohramady dvě trefy, první po necelých šesti minutách, kdy Vlaďka Maděrová vyběhla od mantinelu a přesnou střelou rovnou do šibenice. Necelé 4 minuty před koncem se propadl míček Císařové a Cholínská se nádherně trefila na nohu Frankové. Během toho se ale podařilo prosadit Anetě Faltové a po výhozu brankářky Martiny Frankové i Kateřině  Strnadové. 

Třetí třetinu začaly klokanky v přesilové hře. Několik šancí se naskytlo Mezerové, ale dobré bloky byly ze strany hostující obrany. Franková chytá šanci Maděrové po zaváhání domácí obrany. Hostující tým vzápětí znovu odskočil. V poslední periodě přišel další kontaktní zásah od Lucie Veselé, kdy byl zápas opět o jeden gól. Srovnat se ale domácím nepovedlo. Naopak Vlaďka Maděrová trefou do prázdné branky rozhodla. 

Mezi hvězdy zápasu patří Lucie Hernandezová za domácí tým a Lucie Cholinská z hostujícího týmu.

,,Dnešní utkání bylo hodně bojovný, chvilku nám trvalo než jsme se Olomoucí vyrovnali v nasazení v důrazu v osobních soubojích, tím pádem nám první třetina trochu utekla a když jsme se pak dokázali zvednout tak Olomouc svojí bojovností, zodpovědným výkonem si dokázala svůj náskok udržet. Trošku nás mrzí, že svým tlakem jsme si vynutili docela dost přesilovek a i když jsme hráli poměrně dobře, tak se nám nepodařilo v nich střelit gól a to byl možná i rozhodující moment dnešního utkání," okomentoval trenér Michal Vojáček.

Rozhovory s trenéry a hráčkami:


HIGHLIGHTS:

Související utkání

Utkání - Ženy A
22.1.2023, SH ZŠ Kunratice
Bohemians
3:5
0:2, 2:2, 1:1
Olomouc

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians