Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokani ve finále rozstříleli Spartu a radují se ze zisku Poháru

Souboj dvou rivalů o každý metr hřiště, a to do posledních vteřin. Přesně takový scénář očekávali fanoušci, kteří dorazili na finále Poháru, ale opak byl pravdou. Tentokrát se tradičně vyhrocený souboj s naším rivalem neopakoval a klokani svým výkonem proměnili souboj o zlato v exhibici. 

Na první gól reprezentanta v zelenobílém dresu Filipa Formana ještě Sparta dokázala rychle odpovědět, ale to bylo z její strany prakticky vše. Klokani technickým pojetím přehrávali Spartu, a ta jen marně hledala recept na útočníky Bohemians. 

Do konce první třetiny tak skoro 900 diváků vidělo další tři branky Bohemians. Postupně se prosadili Jan Řehoř, Patrik Šebek a Jan Malič. 

Klokani dominovali i ve druhé dvacetiminutovce a postupně navyšovali svůj náskok až na 7:1. Opřít se mohli i o skvělou obranu a brankáře T. Hyršla, který podal fantastický výkon.  

Po 40 minutách tak bylo prakticky rozhodnuto nejen o vítězi, ale i o tom, kdo se probojuje do Poháru Mistrů. 

SESTŘIH BRANEK:

Sparta sice úplně nesložila zbraně a sáhla ke hře bez brankáře, ale už bylo pozdě. Klokani ustáli nápor a dva góly Kuby Buršíka a jeden gól Karla Petráka do prázdné branky nedovolily žádný zvrat ve skóre a Bohemka si dokráčela pro zaslouženou výhru 10:4. 

Děkujeme nejen všem skvělým fanouškům, kteří nás hnali za výhrou přímo v hale, ale i všem příznivcům, kteří nám fandili na dálku u televize. Obrovské díky patří také partnerům klubu. 

OHLASY PO UTKÁNÍ:

Související utkání

Utkání - Muži A
17.1.2023, STAREZ ARÉNA VODOVA (Velká hala)
Bohemians
10:4
4:1, 3:0, 3:3
Sparta

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians