Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Preview: Klokanky proti Olomouci!

Před námi je další dlouho očekávaný zápas klokanek proti soupeři, kterému jsme v této sezóně dali co proto. V neděli se odehraje 18. kolo extraligy žen a to na domácí půdě Bohemians v SH ZŠ Kunratice od 18:00. Tímto jste všichni srdečně zváni na tento zápas a doufáme, že dorazíte v co největším počtu na podporu našich žen!

Jak už jsme si již nastínili, Olomouc jsme v předchozím 7. kole porazili poměrem 2:4. Pojďme si říci, jak si vedou oba týmy. Hostující tým Olomouc se aktuálně nachází na 8. místě. První místo patří Lucii Cholinské s 27 kanadskými body, 12 vstřelenými góly a 15 asistencemi. Na druhém místě se nachází Vlaďka Maděrová s 23 kanadskými body, 16 vstřelenými góly a 7 asistencemi. 3. místo obsadila Eva Řeháková s 21 kanadskými body, 14 vstřelenými góly a 7 asistencemi. První místo v nejlepší úspěšnost zásahů se připisuje Kláře Hodulíkové s 80,49%. Za ní se nachází Nikola Dlouhá se 76,64%.

Náš domácí tým Bohemians se nachází na 6. místě. V kanadském bodování se na prvním místě nachází Adéla Bočanová s 26 kanadskými body, 8 vstřelenými góly a 18 asistencemi. Druhého místa se ujala Karolína Mezerová s 26 kanadskými body, 19 vstřelenými góly a 7 asistencemi. Na třetím místě se nachází Kateřina Strnadová s 15 kanadskými body, 7 vstřelenými góly a 8 asistencemi. V úspěšnosti zásahů se na prvním místě nachází Martina Franková. Na záda jí dýchá Kristýna Karli se 79,91%. 

Držíme našim holkám palce a věříme, že ze zápasu neodejdou s prázdnou.

Bližší informace:

Pokud se nemůžete dostavit, můžete nedělní utkání sledovat z pohodlí domova na tvcom.cz 

Jak se dostat na zápas?

Cena vstupenek: 50,-


Mapa:


Související utkání

Utkání - Ženy A
22.1.2023, SH ZŠ Kunratice
Bohemians
3:5
0:2, 2:2, 1:1
Olomouc

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians