Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky prohrály s Tatranem

V neděli naše klokanky odehrály první zápas roku 2023. Vstup do tohoto zápasu nebyl ani zdaleka tak dobrý jak bylo v plánu. Bohemka sice byla dost na míčku, ale zápas byl spíše jako na houpačce. V čase 7:50 přišel dobrý brejk Tatranu a Radka Korbelářová otevřela skóre. V mezi čase si Tatran vypracoval šanci dobrým odskokem na středu, ale střílí pouze nad branku Frankové. V čase 10:11 Kočvarová svou střelou trefuje pouze Strnadovou a odraz končí mimo branku.

O pár sekund později přichází další branka vstřelená Tatranem, tentokrát hráčkou Barborou Lovíškovou s asistencí Lucie Želízkové. V čase 14:23 se na hřišti odehrál menší problém domácích s rozehrávkou, ale Císařová dokázala svojí chybu napravit. V čase 16:23 Pálková v dobré šanci, ale Šolleová opět bezchybná. Želízková na Stůjovou, ale další blok domácí obrany. S příchodem času 19:31 si Bohemka prosadila svůj první a bohužel i poslední gól tohoto utkání. Brejk Mezerové, která poprvé prostřeluje brankářku Tatranu kličkou do forhendu. 

Počet střel v první části: 7:8.

Úvodní buly druhé třetiny pro Tatran a Beránková hledá Býčkovou. V čase 21:32 hezký souboj Strnadové a Stůjové ze kterého vyšla lépe hostující hráčka. V čase 23:19 další individuální akce Korbelářové, která Tatranu připsala vedení o dvě branky. Ve 26. minutě byla Bohemka delší dobu na míčku a Císařová rozehrávala na Strnadovou. Následně se do velké šance dostala Siňorová. V čase 27:39 hezky vyřešená situace od Vernerové a Tatran dostává do vedení o tři branky. 

V čase 30:22 přišlo několik ztrát od obou týmů při rozehrávce. Minářová nedosáhla na přihrávku Urbanové a Bohemka přichází o míček v čase 32:21. V poslední pár minutách do konce 2. třetiny se oba týmy snažily proměnit šance, které se nakonec nezdařily.  Mezerová přestřeluje při samostatném úniku po mantinelu. Tatran přiznává tyč a domácí opět na míčku. Lovíšková z výběhu pouze do Císařové, která blokuje její střelu. Hermannová se dobře vytočila a jen skvělý zákrok Frankové zabránil jistému gólu. Mechlová z výběhu z poloviny hřiště, ale pouze do zadního mantinelu. Strnadová dobře střílí, ale Šolleová opět na svém místě.

Počet střel ve 2. části: 4:13.

V první minutě poslední třetiny byla první střela v podání Tatranu. Tatran v útoku a Korbelářová trefuje Frankovou. Další střela Tatranu ze středu hřiště v čase 45:03, ale Franková výborně chytá. Bohemka se hodně trápí v rozehrávce a nedokáže si připravit moc brankových příležitostí. Býčková ze středu přestřeluje. Želízková netrefuje branku po krosu od Stůjové. Veselá také branku ze svého brejku netrefuje. Býčková odmítla skórovat do prázdné branky a svou střelu míří přímo nad branku. V čase 51:54 vstřeluje branku domácího týmu Lucie Želízková s asistencí Karolíny Stůjové. V čase 52:51 ostřejší zákrok Havlové na mantinelu. Následnou střelu míří Tatran vedle branky Frankové. V čase 55:41 se utkání spíše uklidnilo a Bohemka už moc nenapadala. Tatran si v posledních minutách připravil velkou šanci, ale v rozhodující chvíli jim míček přeskočil čepel. Hosté se také po snaze proměnit šanci dostali do střely, která ale mířila mimo branku. Brejk Bohemky v poslední minutě, ale Veselá střílí mimo tři tyče. 

Střely ve 3. části: 7:11.

Hvězdy zápasu byly Kateřina Strnadová za domácí tým a Nikola Hermanová za hostující tým.

,,Zápas hodnotím kladně, myslím si, že jsme předvedly dobrý výkon, jediný co tam chybělo, tak v první nebo v druhý třetině dát více gólů než jenom ten jeden a mohlo to vypadat jinak ke konci,“ zhodnotila Kateřina Strnadová.

Ohlasy po zápase:


HIGHLIGHTS:


Související utkání

Utkání - Ženy A
8.1.2023, Jedenáctka VS
Bohemians
1:5
1:2, 0:2, 0:1
Tatran

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany