Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
ZRUŠENO - Na Bohemku přijede mistrovská Boleslav

V posledním kole se proti našim mužům postavily Královské Vinohrady, kteří nám uštědřily pořádnou lekci. Šanci napravit nepovedený výkon budeme mít nyní proti boleslavskému celku, kterého už jsme letos dokázali porazit. Nyní máme navíc výhodu domácí prostředí.

Mladá Boleslav je Mistr ligy a tento zápas si rozhodně zaslouží vaši pozornost. Jde o jednoho z nejatraktivnějších soupeřů, který o minulém víkendu vybojoval bronz na Poháru Mistrů. 

Pojďme se společně podívat, jak si vedou týmy hostů a domácích. Mladá Boleslav se aktuálně nachází hned před Bohemkou a to na 3. místě. Ze 17 odehraných zápasů zaznamenala 14 výher a 3 prohry s týmy Tatran Střešovice a to dvakrát a jednou s FbŠ Bohemians. Na prvním místě mezi hráči se nachází Jan Natov s 36 kanadskými body, 23 vstřelenými góly a 13 asistencemi. Na druhém místě se nachází Milan Tomášek s 33 kanadskými body, 11 vstřelenými góly a 21 asistencemi. 3. místo obsadil Patrik Suchánek s 22 kanadskými body, 9 vstřelenými góly a 13 asistentcemi. Lepší úspěšností zásahů se může chlubit Dominik Hanuš s 88%. Za ním se nachází Lukáš Bauer se 78,73%.

Tým Bohemians dýchá na krk Mladé Boleslavi a to z pozice 4. místa v tabulce s 18 odehranými zápasy, 13 výhrami a 5 porážkami proti týmům Vítkovic a to již dvakrát, Tatranu, Spartě a Královským Vinohradům. Na prvním místě se nachází Filip Forman s 50 kanadskými body, 17 vstřelenými góly a 33 asistencemi. Na druhém místě se nachází gólový Jakub Buršík s 42 kanadskými body, 30 vstřelenými góly a 12 asistencemi. Třetí místo patří Jaroslavu Petrákovi s 33 kanadskými body, 27 vstřelenými góly a 6 asistencemi. V úspěšnosti zásahů se na prvním místě nachází Jakub Zavřel se 76,72%. Za ním se nachází na druhém místě Tomáš Hyršl s 68,62%.

Našim fanouškům má tento zápas co nabídnout. Přichystali jsme si pro vás bohatý doprovodný program a to nejenom na hřišti, ale také na multimediální obrazovce. Zápas obohacen nejen o emoce a mnoho dalších zážitků se odehraje v UNYP Arena Praha v neděli 15.1.2023 od 18:00.

Přijďte svou přítomností podpořit a dodat našim klokanům mnoho sil, které v nelehkém utkaní budou potřebovat.

Vstupenky lze zakoupit zde: https://www.ticketportal.cz/ev...

Jak se dostat do haly?


Související utkání

Utkání - Muži A
17.2.2023, TJ Sokol Vinohrady
Bohemians
6:9
3:1, 3:5, 0:3
Boleslav

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians