Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Preview: Bohemians se utkají s Tatranem v Poháru Českého florbalu

S Tatranem jsme se v této sezóně již jednou utkali a to ve florbalové desítce v SH SK Slavia Praha z pozice domácího týmu. Nyní před sebou mají muži očekávané derby ve Sportovním centru Řepy a to jako hostující tým.

V listopadu našim klokanům ukázal Tatran co proto a odvezl si tak 3 body s poměrem 11:5. Soupeřovo aktuální umístění v pořadí je hned na první příčce a Bohemka se nachází hned za nimi. Poslední zápas v Poháru Tatran odehrál proti Boleslavi, se kterou si poradil poměrem 9:6. Bohemians se utkali proti Liberci, kterou rozstříleli poměrem 12:4.

Pojďme si představit 3 nejlepší hráče z obou týmů. Za domácí tým Tatran Střešovice se na první místě nachází Tomáš Hanák s 9 kanadskými body, 7 vstřelenými góly a 2 asistencemi. Na druhém místě se nachází Martin Čermák s 8 body, 4 góly a 4 asistencemi. Elitní trojici uzavírá David Šimek se 7 kanadskými body, 4 vstřelenými góly a 3 asistencemi. Brankářskou jedničkou je Adam Draslar, který má úspěšnost zákroků 85,26%. Na záda mu dýchá Lukáš Kříž s úspěšností zákroků 82,86%. 

Nejlepším hráčem za Bohemians je Patrik Šebek s 9 kanadskými body, 3 vstřelenými góly a 6 asistencemi. Druhé místo patří Ondřejovi Kawulokovi se 7 kanadskými body, 2 vstřelenými góly a 5 asistencemi. Elitní trojici uzavírá Vojtěch Zezulka se 6 kanadskými body, 2 vstřelenými góly a 4 asistencemi. Lepšími statistikami se může pochlubit Šimon Melega s úspěšností zákroků 90,91%. Tomáš Hyršl pak drží úspěšnost zákroků na 86,36%.

Doufáme, že dorazíte v co největším počtu na podporu našich klokanů. 

Vstupenky si můžete zakoupit zde: https://www.ticketportal.cz/event/Pohar-Ceskeho-florbalu-Tatran-Stresovice-FbS-Bohemians?fbclid=IwAR1G64KlcJHi6lMN2-GRYKqdA_6dVkEkf1a30bAsC6jQG96RN4fIGlCRFyQ

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians