Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokany čeká Ostrava

V pátek nás čeká utkání 15. kola mužské Livesport Superligy. Klokani na domácí půdě přivítají soupeře z východu republiky. Čeká je FBC ČPP Bystroň Group Ostrava, která se momentálně s 15 body nachází na desáté příčce tabulky soutěže po odehrání 14 zápasů. To znamená, že do úspěšného konce se jim podařilo dotáhnout pouze 4 utkání.  

Statistika našich mužů je na tom o něco líp. S deseti výhrami po 13 odehraných zápasech jsou klokani se třiceti body na 4. příčce tabulky Livesport Superligy.  

Poslední vzájemná utkání dopadla obě ve prospěch Bohemians. Nejdříve se těšili z výhry v Ostravě 3:6 a později také na domácí půdě 14:6. Všechno tedy naznačuje tomu, že by mohli klokani úspěšně zvládnout utkání proti soupeři i tentokrát.  

Přijďte společně s námi povzbudit naše klokany k výhře nad Ostravou již tento pátek 16.12.2022 od 20:00 do UNYP Areny. Budeme se na Vás těšit!  

VSTUPENKY

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji za zvýhodněnou cenu na platformě TICKETPORTÁLU nebo přímo v hale na pokladně. Cena vstupenky v předprodeji je 80,- Kč pro dospělé a 50,- Kč pro děti do 15 let, seniory a ZTP. Cena vstupenek na místě je stanovena na 100,- Kč a pro děti do 15 let, seniory a ZTP na 60,- Kč.  

JAK SE DOSTANETE DO HALY? 

Metro: linka trasy B, Českomoravská   

Tramvaj: zastávka Divadlo Gong 

Související utkání

Utkání - Muži A
16.12.2022, UNYP ARENA
Bohemians
8:5
3:3, 1:2, 4:0
Ostrava

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany