Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Domu si 3 body nevezeme, Bulldogs přehrály Bohemku

Sobotní výjezd do Hořovic nedopadl pro naše ženy dobře.

Hned ve vstupu do první třetiny na svou stranu získaly úvodní buly Bulldogs Brno, které rozhodně neváhaly a útočily. Našim klokankám pěkně zamotaly hlavu a ty nedokázaly dát žádnou pořádnou přihrávku. 

V čase 3:26 byla vyloučena naše Lucie Hernandezová na 2 minuty za nedovolenou vzdálenost. To dalo příležitost hostům, kteří využili přesilovku a dostali se do vedení. Branku vstřelila hráčka Tereza Pešková s asistencí Liliany Bolfové. 

V následujících minutách Bulldogs nabíraly na větší síle a Bohemka inkasovala druhý gól, tomu se tak stalo v čase 7:09, do branky vstřelila míček Veronika Machálková s asistencí Markéty Vlčkové.

Listy se ale začaly obracet v 9. minutě, kdy Bohemka vstřelila první gól utkání. Stejně tomu bylo i o několik vteřin později. Faltová dostala přesnou přihrávku od Bočanové a tak jsme se dostali do vyrovnání.

Do vedení dostává opět Brno Žáková, která vstřeluje branku.

V tomto utkání bylo vidět mnoho chyb v rozehrávce. Bohemka měla mnoho šancí, které neproměnila.

V čase 18:53 se střídají brankáři. Střídání napomohlo Bohemians, které opět dorovnávají. Branku vstřelila Karolína Mezerová z trestného střílení.

Počet střel v 1. části bylo v poměru 7:10.

Do druhé třetiny vstoupila Bohemka již plně přítomna. Střelu Žákové zablokovala Bartošová. Mezerová míjí svojí střelou branku a je faulována. V čase 23:38 je vyloučena Veronika Machálková družstva Bulldogs Brno na 2 minuty za sekání. Bohemka si ale v přesilovce zatím nedokázala vytvořit žádnou šanci. 

V čase 26:26 provádí skvělé zákroky Martina Franková. O to se pokouší i Minařová, která ale minula prázdnou branku. Mnoho šancí proteklo Bohemce mezi prsty a na své konto si bulldočice připisují další bod. Branka vstřelená Bolfovou s asistencí Brucháčkové. 

Ke konci 2. třetiny se výrazně prosadila Bohemka, ale další gól za tuto třetinu si nepřipsala.

Střely ve 2. části v poměru 5:4.

Ani po druhé se nepodařilo Bohemce vstoupit do 3. třetiny a Brno tak využívá opět přesilovky. V čase 40:53 si do své kapsy připisují 5. gól. V 49. minutě nešťastně Marťa Franková srazila balónek do vlastní sítě a další branka se připisuje na účet Brna. 

O necelou minutu později vstřeluje Michaela Urbanová s asistencí Kateřiny Strnadové branku. Bohemka měla před sebou posledních 10 minut, a tak se z posledních sil snažila o útok. I přes snahu padl gól, ale ze strany soupeře a v záverečné minutě se vynasnažila Klára Minářová s asistencí Gabriely Vaníčkové to však k výhře nestačilo a tento zápas si 3 body odváží Brno.

,,Dnešní zápas byl podle očekávání vyrovnaný, bylo to nahoru, dolu, občas jsme byly nahoře my, občas Bulldogs,“ zhodnotila Michaela Urbanová.

Střely ve 3. části v poměru 10:7.

,,Dneska jsou pocity takový trošku rozporuplný, protože opět zápas s Brnem byl nahoru a dolu, což nebylo úplně v plánu. Díky tomu se hrálo trošku spíše podle not Brna než podle našich, i tak jsme měli dost příležitostí, nicméně v řešení těch klíčových fází utkání bylo Brno preciznější, zaslouženě i vyhrálo,“ zhodnotil sobotní utkání trenér Michal Vojáček.

Nejlepší hráčka utkání za tým Bulldogs Brno je Tereza Pešková a za tým FbŠ Bohemians Michaela Urbanová.

Pozápasové rozhovory:


HIGHLIGHTS:


Související utkání

Utkání - Ženy A
10.12.2022, SH Hořovice
Bohemians
5:7
3:3, 0:1, 2:3
Bulldogs

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany