Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Preview: Ženy se utkají s Bulldogs v Hořovicích

Ženské áčko, hrající aktuálně ve slušné formě, čeká zápas proti soupeřkám z Brna.

Bulldočky se aktuálně nachází na 6. příčce v tabulce, tedy ihned za námi. Na svém kontě mají 6 výher a 6 proher. V posledním odehraném zápase si Bulldogs vedly celkem dobře při porážce FBS Olomouc odkud si odvezly výsledek utkání v poměru 4:2.

Pojďme si ale představit trojici nejlepších hráček za tento tým. Na prvním místě se nachází Anna Brucháčková s 31 kanadskými body, 16 vstřelenými góly a 15 asistencemi. Druhé místo obsadila Michaela Žáková se 17 kanadskými body, 16 vstřelenými góly a 5 asistencemi. Trojici uzavírá Ema Brucháčková s 16 kanadskými body, 7 góly a 9 asistencemi.

S bulldočkami jsme se již tuto sezonu utkaly a to v rámci 3. kola jako hostující tým v SH SportPoint Brno. Jednalo se o rozhodně zajímavý zápas plný napětí. V první třetině si ani jeden tým neodnesl gól. Ve druhé třetině to bylo už o něco lepší. Naše ženy nabraly síly a hned v několika vteřinách vstřelily soupeřkám míček přímo do branky. Následně jsme vyrovnávaly a dokonce nás chvílemi bulldočky porážely. 3. třetinu jsme opět dorovnaly my a i přes snahu Brna jsme si nakonec v krásné přestřelce odvezly 3 body.

V zádech mají naše holky dobré výsledky, a tak věříme, že i v tomto utkání uspějí.

Utkání 14. kola startuje v SH Hořovice v sobotu 10.12.2022 v 15:00.

Související utkání

Utkání - Ženy A
10.12.2022, SH Hořovice
Bohemians
5:7
3:3, 0:1, 2:3
Bulldogs

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians