Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
VÁNOCE PRO KLOKÁNKA

Milí klokani, milé klokanky,

v minulém roce jsme uspořádali Ježíška pro děti umístěné v Klokánku na Praze 4. Děti měly velkou radost a nás zase těšilo, kolik z vás si k našemu stromku pro Klokánka našlo cestu. Letos jsme se rozhodli tuto dobročinnou akci zopakovat. Pro představu, jde o zařízení, které nabízí okamžitou pomoc dětem, které ji z různých důvodů potřebuji. Do Klokánka přichází děti, u kterých jsou ohrožovány jejich základní práva nebo jsou odloučené od rodičů a jiných blízkých osob. Častokrát přichází s prázdným batůžkem, bez věcí nezbytných pro uspokojení základních životních potřeb.

Základní oblečení, spodní prádlo, obuv, dětské hračky, plyšák a cokoliv dalšího, co je pro nás samozřejmostí, dokáže dětem v klokánku vykouzlit úsměv na tváři, jelikož hezké Vánoce v kruhu nejbližších po ně nejsou jistotou/samozřejmostí.

V našem Fanshopu na Bublině bude od 1. prosince stromeček, pod který můžete nosit zabalené dárky až do 22. prosince a my je pak hromadně do Klokánka odvezeme. Byli bychom moc rádi, kdyby se do této aktivity zapojilo spolu s námi co nejvíce našich členů a příznivců, abychom mohli udělat hezké Vánoce co nejvíce dětem, které naši pomoc potřebují.

Tak pojďme dětem udělat hezčí Vánoce, klokani přeci drží pospolu

A komu letos můžete pomoci?

JménoVěk

Michael

1

Pamela

8

Adrian

10

Vanesa

9

Nikola

3

Patrik

5

Lili Eva

10

Tomáš

12

František

7

Jakub

6

Eliška

17

Michael

5

Tomáš

2

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany