Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Nedělní zápas byl velká výzva

V prvním zápase proti Slávii jsme byli všichni nějaký ospalý. Na začátku jsme během prvních 2 minut dostali dva rychlé góly. Pak jsme jednoho dali, ale hned nato jsme také jednoho dostali. Zápas byl velice vyrovnaný, ale soupeř pořád vyhrával a my jsme nemohli stále trefit branku. Ke konci vyhrával o jedinou branku. Odvolali jsme brankáře a bohužel hned po chvíli dostali gól. Zápas jsme tedy prohráli 3:5. Přestože jsme Slavii porazili v poslední době asi 3x. 

Druhý zápas jsme hráli proti Florbal Maniacs Mělník. V prvním zápase jsme se poučili našimi chybami, a tak jsme na soupeře neustále aktivně tlačili. Nastříleli jsme hodně gólů a zvítězili 9:2. To nám udělalo velkou radost. 

Ve třetím zápase o třetí místo jsme se utkali s SK Dvojka. Dostali jsme první gól, ale nenechali jsme se zastrašit a hned na to jsme jeden dali. Dali jsme jich potom skutečně hodně. Soupeř mezitím sice vstřelil jeden další gól, ale to na nás nestačilo. Zápas jsme vyhráli 7:2 a dodalo nám to sílu, abychom příště porazili každého a postoupili ze skupiny. 

Autor: Lukáš Bureš (starší žáci)

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany