Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
 Bohemians proti Spartě, bitva nesmiřitelných soupeřů

Důležitý den pro naše muže se pomalu, ale jistě blíží. Po dvou utkáních se muži Bohemky přesunou do role domácích v UNYP ARENĚ.  

Derby se Spartou odehrajeme v neděli 4.12.2022 od 18:00. Tímto jste všichni srdečně zváni na tento zápas a doufáme, že dorazíte v co největším počtu na podporu našich klokanů. 

Sparta se nachází aktuálně na průběžném 5. místě. V letošním ročníku okusila Sparta zatím čtyři porážky.

Bohemians se nachází na průběžném 4. místě po 7 výhrách a dvou porážkách. První porážku klokani utržili s výběrem vítkovických hráčů poměrem 5:8, druhou prohru udělil klokanům Tatran, se kterým naši hráči padli poměrem 5:11. 

Nejlepším hráčem Sparty je Jiří Curney s 21 kanadskými body, 14 branek a 7 asistencí. Druhým v pořadí je Mikuláš Krbec se 17 kanadskými body, 4 branky a 13 asistencí. Elitní trojici uzavírá Robert Košir s 13 kanadskými body, 10 branek a 3 asistence. Brankářskou jedničkou je Martin Beneš, který má úspěšnost zákroků 75,21%. Na záda mu dýchá teprve 17letý Viktor Hejna s úspěšností zákroků 72,73%. 

Nejlepším hráčem za Bohemians je Filip Forman s 22 kanadskými body, 7 branek a 15 asistencí. Druhé místo patří Jakubovi Buršíkovi s 18 kanadskými body, 12 branek a 6 asistencí. Elitní trojici uzavírá Jan Malič se 17 kanadskými body, 7 branek a 10 asistencí. Lepšími statistikami se může pochlubit teprve 20letý Jakub Zavřel s úspěšností zákroků 72,93%. Tomáš Hyršl pak drží úspěšnost zákroků na 66,28%.

,,Toto derby již tradičně přinese střetnutí odvěkých rivalů. Zápas bude veden ve velmi vysokém tempu, emoce budou lítat vzduchem, brankami se nebude šetřit. Přijďte nás podpořit a ukázat Spartě, že toto derby nevyhrají a převálcovat je jak na hřišti tak i v hledišti. Rozhodně jim máme co vracet," vzkazuje Filip Forman fanouškům.

Poslední vzájemné střetnutí dopadlo lépe pro Spartu. Bylo to konkrétně 12.3.2022, kdy nás Sparta vyřadila z boje o mistrovský titul. Zápas dospěl až do samostatných nájezdů, kde měla Sparta větší štěstí a postoupila do semifinále po celkové výhře 4:2 na zápasy. Utkání bylo plné emocí, tvrdých soubojů a krásných gólů, prostě správná podívaná pro všechny fanoušky. Nyní nastal ten čas, abychom to Spartě vrátili a nelítostně ji rozdrtili. Určitě byste neměli chybět na tomto utkání a podpořit nás na cestě za výhrou.

Zároveň bychom rádi poděkovali našim fanouškům, kteří hojně navštěvují zápasy. Můžete se těšit na divácké soutěže, taktéž dorazí i maskot klokan. Po zápase bude tradiční děkovačka a autogramiáda, fotky si budete moci vyzvednout na pokladně u vstupu do haly.


VSTUPENKY   

Vstupenky jdou do prodeje již toto pondělí 28.11.2022. 

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji za zvýhodněnou cenu na platformě TICKETPORTÁLU nebo přímo v hale na pokladně. Cena vstupenky v předprodeji je 80,- Kč pro dospělé a 50,- Kč pro děti do 15 let, seniory a ZTP. Cena vstupenek na místě je stanovena na 100,- Kč a pro děti do 15 let, seniory a ZTP na 60,- Kč.

Kde? UNYP Arena, Kovanecká 27, 192 00 Praha 9 - Libeň

JAK SE DOSTANETE DO HALY?   

Metro: linka trasy B, Českomoravská 

Tramvaj: zastávka Divadlo Gong 

Související utkání

Utkání - Muži A
4.12.2022, UNYP ARENA
Bohemians
6:7
3:3, 2:1, 1:3
Sparta

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany