Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky smolně prohrály zápas a body si domů nepřivezly

Naše ženy o sváteční den čekal nelehký úkol, porazit FATPIPE TIGERS START98. TIGERS se sice nachází v tabulce pod FbŠ Bohemians, ale v tomto sportu platí, že kdokoli může porazit kohokoliv. Utkání se odehrálo v SH Jižní Město za účasti 180 diváků.

Našim hráčkám hned na začátku utkání udělily soupeřky lekci a to v čase 2:22, kdy se prosadila Chaloupková. Ale to naše hráčky neodradilo. Hned v zápětí přišlo vyloučení Pěnkavové a klokanky mohly dorovnat utkání v přesilové hře, bohužel se nepodařilo. V čase 6:09 zazářila Anežka Projsová a dorovnala stav utkání na 1:1. O necelé dvě minuty přišel další gól, tentokrát se trefila Tereza Havlová. V čase 12:41 byla vyloučena Natálie Bartošová a domácí tým dokázal proměnit přesilovku a dorovnat stav utkání.Následovaly dva góly, nejprve Kovaříková a poté Urbanová. Klokanky si odnesly do šatny náskok dvou branek.

Na konci první třetiny byla vyloučena Laura, ale klokanky opět nedokázaly proměnit přesilovou hru. V čase 22:53 se prosadila Strnadová a o necelou minutu později Bartošová. To už klokanky vedly o 4 branky. Jenomže klokanky usnuly na vavřínech a strhla se gólová smršť. Nejprve proměnila trestné střílení Kovaříková a v čase 29:24 se Kovaříková trefuje potřetí a završuje tak svůj hattrick. V čase 34:42 byla vyloučena Šlopková za bránění ve hře a klokanky měly opět šanci, aby si navýšily svůj náskok. Ani toto třetí vyloučení nedokázaly klokanky potrestat a také možná proto nedovedly tento zápas k vítězství. Na konci druhé třetiny, v čase 39:13 se prosadila Vejvodová a opět bylo utkání v nerozhodném stavu.

Třetí třetina začala smolně, kdy Strnadová trefila pouze tyč po nahrávce Pálkové. Naštěstí v čase 41:37 trefuje branku Havlová po nahrávce Bočanové. Necelých 12 minut do konce základní hrací doby se nechala Pálková vyloučit za bránění ve hře, ale TIGERS nedokázaly využít tuto šanci a stav byl stále příznivý pro klokanky. V čase 52:17 se prosadila Pěnkavová a necelou minutu po ní  Poláková a klokanky opět musely dotahovat. Klokanky se ještě zmohly na odpověď, kdy v čase 53:22 dorovnává stav utkání Mezerová opět po nahrávce Bočanové. Bohužel toto snažení nestačilo a klokanky v čase 56:46 inkasovaly poslední branku, která zpečetila jejich prohru. Poslední možnost byla hra 6 na 5, kterou klokanky zkusily, ale neuspěly a nepomohlo ani vyloučení Polákové na 17 vteřin před koncem utkání.

Klokanky tedy smolně prohrály tento zápas o jednu branku a z tohoto zápasu odjíždějí domů bez bodů. Nejlepší hráčkou byla vyhlášena Natálie Bartošová. Dokázala vstřelit dvě branky a to samé se podařilo také Tereze Havlové. 

Související utkání

Utkání - Ženy A
17.11.2022, SH Jižní Město
Start98
9:8
2:4, 4:2, 3:2
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians