Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Zelenobílí přehráli Chodov, na hřišti řádili Malič s Šebkem

Derby přineslo 19 vstřelených branek a pro diváky to byla opravdu podívaná.

První třetinu jsme ovládli poměrem 3:5, gólově se prosadili Karel Petrák, Jan Řehoř, Michal Strnad a dvě branky si připsal Patrik Šebek. První branku vstřelil Petrák a otevřel tím gólovou smršť. Z 5 branek vstřelených v první třetině, byly dvě vstřelené z přesilové hry. Byla vidět naše převaha a dravost ukořistit body. Také stojí za zmínku, že první gól Chodova byl vstřelen z trestného střílení, které prováděl Vávra.

,,Na začátku jsme předvedli dobrý výkon si myslím, vedli jsme 5:1," hodnotí Patrik Šebek.

Druhá třetina nabídla "pouze" 5 vstřelených branek. Chodov na začátku druhé třetiny zabral a v čase 22:49 bylo srovnáno na 5:5. Poté byl ale vyloučen Kafka a klokani šli po úspěšné přesilovce opět do vedení. Petrák v čase 32:46 opět zvýšil náskok klokanů o 2 branky. Na konci druhé třetiny přišlo vyloučení Filipa Formana za hrubost. Naštěstí klokani dokázali přečkat toto vyloučení a neinkasovat.

Třetí třetina nabídla celkem 6 branek z toho dvě dokázali klokani vstřelit v poslední minutě zápasu. Nejprve se ale pojďme podívat na začátek třetí třetiny. V čase 47:47 dává gól Bauer a opět je tedy stav utkání nerozhodný. Ovšem o 30 vteřin později posílá Votava Chodov do vedení, poprvé od začátku utkání. Zhruba 10 minut před konec základní hrací doby byl vyloučen Maxa, ale klokanům se nepodařilo vstřelit v přesilovce branku. Jakub Buršík ovšem předvedl skvělý brejk zakončený gólem a uvedl utkání do nerozhodného stavu. Od tohoto gólu už patřilo utkání Bohemians. Prosadil se stříbrný reprezentant Martin Kisugite po nahrávce Jana Maliče a poté padly dva zmiňované góly v poslední minutě základní hrací doby.

Z tohoto utkání si vezeme tři body. Velkou zásluhu na výhře měl Tomáš Hyršl s úspěšností zákroků 73%. Také vyhranému zápasu pomohly dvě proměněné přesilové hry. Nejlepším hráčem byl zvolen Patrik Šebek, který nasbíral v tomto zápase 4 kanadské body, stejný počet bodů se podařilo nasbírat i Janu Maličovi.

Rozhovory po utkání:


Související utkání

Utkání - Muži A
17.11.2022, SH Jižní Město
Chodov
8:11
3:5, 3:2, 2:4
Bohemians

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany