Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Derby s Tatranem, klubové focení a autogramiáda

Naše superligové hráče čeká střetnutí v 10. kole Livesport Superligy s Tatranem Střešovice.

Tatran aktuálně vévodí letošní sezoně a je zatím velkým favoritem na výhru v základní části. Naši klokani jsou na čtvrté pozici, ale na druhé místo nám chybí pouze jeden bod. 

1. SC TEMPISH Vítkovice a Předvýběr.CZ Florbal MB mají stejný počet bodů jako my. Soupeř je aktuálně neporažen s maximálním počtem bodů. Nejlepší Klokan podle získaných kanadských bodů je Filip Forman s 18 body. Marek Beneš je ten hráč, který vede kanadské bodování v Tatranu Střešovice a zároveň vede kanadské bodování celé superligy s nasbíranými 25 body.

,,Čeká nás další florbalový svátek s velkým soupeřem a věřím, že jako my to cítí i naši fanoušci, kteří nás mohou přijít podpořit v co největším počtu,“ vzkazuje útočník Filip Forman.

A proč nás přijít podpořit?

Jeden z hlavních důvodů proč navštívit tento zápas jezda Bohemians dokáže překazit vítěznou sérii úřadujícího lídra tabulky a obrat ho o důležité body.

Klokani se také můžou těšit na maskota, který rozhodně navodí dobrou atmosféru, rozproudí náladu zúčastněných a dodá sílu našim. Dále máte možnost si přijít pro podpis a setkat se s reprezentanty, kteří reprezentovali náš klub a Českou republiku na mistrovství světa.

A proto přijďte všichni podpořit naše borce pro zisk bodů a společně udělit protivníkovi první prohru v této sezóně. Ukažme soupeři, že umíme vytvořit skvělou fanouškovskou kulisu!

Jak se k nám dostat a kde můžete zakoupit vstupenky? 

Adresa: Vladivostocká 1460/10b, Praha 10-Vršovice


Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji na Ticketportálu.

Cena vstupenek v předprodeji činí 80,- Kč za dospělého a 50,- Kč pro děti do 15 let, seniory a ZTP. Cena vstupenek na místě je stanovena na 100,- Kč a pro děti do 15 let, seniory a ZTP na 60,- Kč. 

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians