Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
SCHOOL MATCH 2022: FbŠ Bohemians vs. FBC Liberec

Rádi byste dopřáli svým žákům a studentům pod vánoční stromeček jedinečný zážitek? Pak s nimi vyrazte na utkání nejvyšší florbalové soutěže mezi FbŠ Bohemians a FBC Liberec, které bude v rámci soutěže Livesport Superligy sehráno ve středu 21. prosince 2022 od 10.00 do 12.00h v UNYP Areně, Kovanecká 27, Praha 9. Doprovodný program začíná již v 9.00 h a potrvá do 13.00 h.

Vstup je pro žáky i jejich pedagogy ZDARMA.

V předchozích letech sledovalo zápasy School Match vždy přes 1.000 dětí, které vytvořily parádní atmosféru. Proti zelenobílým klokanům se postaví tradiční účastník nejvyšší soutěže. FBC Liberec patří k celkům, které se mohou pochlubit kvalitní prací s vlastními odchovanci a našemu týmu v posledních sezónách umí pěkně zatopit.

Kromě vlastního utkání je pro žáky připraven bohatý doprovodný program samozřejmě i s možností zahrát si florbal.

V přestávkách hlavního utkání budou mít žáci příležitost zúčastnit se nejrůznějších soutěží. Své štěstí mohou zkusit rovněž v soutěži o nejlepší transparent s florbalovou tématikou, který si s sebou přinesou. Vítězný transparent vyhraje pro svoji školu florbalový set!

PODÍVEJTE SE NA VIDEO Z PŘEDCHOZÍCH ROČNÍKŮ:

Všichni se pak mohou těšit na fandítka, drobné dárky, maskoty, využít fotokoutek, florbalové minihřiště a zapojit se do dalších bonusových aktivit.  Chystáme samozřejmě i ochutnávku cukroví a vánoční výzdobu.

Věříme, že k vzrušujícímu průběhu významného florbalového utkání mezi hráči Bohemians a Liberce přispějí i žáci a studenti coby nadšení fanoušci a svojí aktivní podporou povzbudí oba týmy k co nejlepšímu výkonu na hřišti. Hráči jim za to po skončení utkání poděkují potleskem a autogramiádou.

Máte-li zájem zúčastnit se výše uvedeného utkání a jeho vánočně laděného doprovodného programu, přihlaste své žáky, studenty a pedagogy na níže uvedeném kontaktu. Uzávěrka přihlášek je 5. prosince 2022. Vzhledem k tomu, že počet míst na diváckých tribunách je limitován a o akci je zájem, doporučujeme přihlásit se co nejdříve.

Rezervace vstupenek:
Kamila Musilová
E-mail:
kamila.musilova@fbsbohemians.cz
Tel.:
775-175-818

Související utkání

Utkání - Muži A
21.12.2022, UNYP ARENA
Bohemians
8:3
3:1, 3:1, 2:1
Liberec

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians