Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Klokanky na domácí půdě neuspěly

Zápas s Vítkovicemi se klokankám nepodařilo dotáhnout do úspěšného konce. Vstup do první třetiny byl opatrnější na obou stranách. Zápas se podařilo otevřít soupeřkám, když se po sedmi minutách hry dokázala střelecky prosadit hračka s číslem 8 Dominika Buczek. V úvodní části se podařilo skórovat i našim klokankám, když po asistenci Urbanové dokázala Simona Pálková překonat gólmanku Vítkovic a vyrovnat tak stav na 1:1. Šest vteřin před koncem ale Vítkovice strhly další brankou vedení na svou stranu.

Druhá třetina byla oproti první bohatší na góly. Hráčkám se podařilo v celkovém součtu vstřelit až 6 gólů. Bohužel, většina byla vstřelena právě z hokejek soupeřek. Stav po druhé třetině - 2:7 pro Vítkovice.

SESTŘIH BRANEK:

Jen 4 minuty po startu poslední dvacetiminutovky získaly Vítkovice výhodu v podobě trestného střílení. Proti gólmance Bohemky Kristýně Karli se postavila hračka s číslem 7 Vendula Maroszová, která proměněným nájezdem zvýšila vedení svého týmu o další gól na 2:8. Poslední gól dnešního zápasu padl jen 5 vteřin před koncem, kdy Vítkovice ještě více odskočily od našich hráček a s rozdílem devíti gólů vyhráli dnešní duel 2:11. Přestože se klokanky snažily do posledních vteřin, soupeřky z Vítkovic byly dnes lepší o čemž svědčí i počet střel na bránu 10:50, opět ve prospěch soupeřek z východu republiky.

Nejlepšími hráčkami zápasu se staly za Bohemians útočnice s číslem 94 Adéla Bočanová a za 1.SC TEMPISH Vítkovice útočnice Michaela Kubečková.

Související utkání

Utkání - Ženy A
5.11.2022, SH Jižní Město
Bohemians
2:11
1:2, 1:5, 0:4
Vítkovice

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians