Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
FLORBALOVÁ DESÍTKA: Čeká nás celoklubové focení!

Klokani a klokanky, čeká nás celoklubové focení, které se uskuteční v rámci superligového utkání našich mužů proti Tatranu Střešovice. Utkání je naplánováno na pondělí 21.11.2022 ve sportovní hale Slavia Praha (adresa: Vladivostocká 1460/10, Praha 10).  

U příležitosti celoklubového focení jsme přesunuli tréninky elévů a přípravek z Bubliny a z Exe sport Areny do haly na Slavii. V souvislosti s přesunem tréninků bude organizován společný odchod od obou hal. Bližší informace k odchodu budou upřesněny v Členské sekci. Tréninky všech dalších kategorií jsou při příležitosti celoklubového focení zrušeny. 

Fotit budeme jak individuální profilové fotky, tak týmové fotky. V plánu je také celoklubová fotka všech hráčů, rodičů a trenérů, a to po skončení utkání klokanů proti Tatranu.  

Proč dorazit na celoklubové focení?  

1) Po pandemii koronaviru máme konečně první pořádnou příležitost uspořádat velkou klubovou akci, kde se můžeme sejít a vyfotit všechny hráče a hráčky.  

2) Chceme, aby se v našem klubu cítilo každé dítě výjimečně. I proto bychom si přáli, aby měl každý hráč či hráčka na webu u soupisky svého týmu aktuální fotku, stejně jako superligoví klokani a klokanky. Fotky bychom zároveň rádi použili na výzdobu našich sportovních areálů.  

3) Náš fanshop nabízí produkty, které se dají vyrobit individuálně pro každého našeho hráče. A tak Vám chceme dát možnost vyrobit si oblíbené produkty s vlastními fotkami dle nabídky našeho e-shopu.  

4) Všechny fotky hráčů a hráček budou následně k dispozici na našem klubovém Flickru v plné kvalitě.  

5) V neposlední řadě bychom Vás rádi pozvali fandit našim klokanům a podpořit je v cestě za dalším superligovým vítězstvím. Na tribuně si spolu užijeme mnoho zábavy při fandění a čeká na nás také skvělé občerstvení.  

Všechny naše hráče prosíme, aby na focení dorazili v klubovém zelenobílém dresu, popřípadě v zeleném týmovém tričku Bohemians. Pokud dres ještě nevlastníte, na focení individuálních fotek vám ho rádi zapůjčíme na místě.   

Prosíme Vás, abyste brali účast na focení jako povinnou. Byli bychom moc rádi, kdybychom se Slavii potkali v co největším množství a mohli jsme tak vyfotit co nejvíce našich členů.  

HARMONOGRAM FOCENÍ

KATEGORIEČAS FOCENÍ

Starší žáci P4 

16:50 

Přípravka, elévové - Exe Sport Arena 

17:10 

Přípravka, elévové - Bublina Arena 

17:20 

Mladší žáci - Exe Sport Arena 

17:30 

Mladší žáci - Bublina Arena 

17:40 

Mladší žáci - ZŠ Olešská 

18:05 

Přípravka, elévky - dívky 

18:15

Mladší žákyně 

18:25

Starší žákyně 

18:35 

Dorostenci A 

18:45 

Junioři A 

18:55

Dorostenci a junioři B 

19:05

Těšíme se na Vás :-) 

Související utkání

Utkání - Muži A
21.11.2022, SH SK Slavia Praha
Bohemians
5:11
2:3, 0:3, 3:5
Tatran

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians