Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Luky Bureš a víkend starších žáků

První zápas jsme hráli proti Slavia Praha. V první polovině jsme nastříleli šest gólů a inkasovali jen jeden! Druhou polovinu jsme ale nedali jediný gól a dva dostali. Zápas jsme i tak vyhráli 6:3.

Druhý zápas proti Dvojce Praha byl velice vyrovnaný. Dali jsme první dva góly, ale soupeř hrál dobře. Hned po druhém gólu jsme ale jeden dostali. Druhá polovina vypadala hodně podobně jako ta první. Dali jsme další branku, ale hned zase jednu dostali. Naštěstí jsme dali gól minutu před koncem a zápas tak vyhráli 4:2.

Poslední zápas jsme proti Kralupy Wolves hráli o postup do vyššího koše. Dostali jsme prvního góla, což nás moc nepovzbudilo. Po chvíli jsme taky jednoho dali. Zanedlouho jsme ale góla zase inkasovali. A pak ještě jednoho. V poločase jsme prohrávali 1:3. Vůbec jsme se ale nevzdali a makali jsme ještě víc. To se nám vyplatilo a vyrovnali jsme. Dali jsme i jednoho góla navíc. Soupeř ale bohužel vyrovnal. Skončila druhá polovina a bylo vyrovnáno, takže byly nájezdy a velký stres. První nájezd nedal ani jeden tým. Druhý jsme dali. Soupeř však nedal. To znamenalo, že od vítězství nás dělí jeden nájezd. Proměnili jsme, ale rozhodčí se nemohli shodnout, jestli nájezd platil. Rozhodčí nájezd uznal, takže jsme vyhráli.

Turnaj jsme si všichni užili a těšíme se do čtvrtého koše!

Autor: Lukáš Bureš (starší žáci)

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians