Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Derby pro Chodov. Soupeř rozhodl v poslední třetině

První zápas sezóny na domácí půdě nevyšel dnes klokankám úplně podle představ. Ženám se dnes bohužel nepodařilo vyhrát ani jednu třetinu a tak si 3 cenné body z Dolních Břežan odvezly soupeřky. Klokanky nastoupily do zápasu plné odhodlání pokračovat v pěkně započaté sezóně, kdy se jim až do dnešního dne podařilo vyhrát zatím všechny zápas. Stejně velké odhodlání měly i ženy z Chodova, které měly dnes i více štěstí. První dvě třetiny byl stav vyrovnaný. Úvodní branku vstřelil domácí celek v 11.minutě. Do vedení poslala klokanky Karolína Mezerová. Chodov ale rychle odpověděl a do konce třetiny se ještě dostal do vedení, ve kterém zůstal po celý zbytek zápasu.

Do třetí třetiny vstupovaly oba týmy za stavu 3:4. Chodovu se podařilo vstřelit 3 rychlé branky a odskočit tak klokankám na 3:7. Malou naději na úpravu stavu přinesla našim ženám přesilovka v 17. minutě poslední třetiny. Tuto výhodu ale klokanky nedokázaly využít, právě naopak, skórovat se podařilo Chodovu, který navýšil svoji výhru na konečných 4:9.

Nejlepšími hračkami zápasu se za Bohemians stala Michaela Urbanová s číslem 46 a za Chodov Kristýna Jirásková s číslem 31.

Komentáře nejlepších hráčů a trenérů: 

FbŠ Bohemians - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 4:9
branky: 
11. Karolína Mezerová, 22. Simona Pálková, 40. Michaela Urbanová, 58. Tereza Havlová - 13. Kristína Belicová, 19. Emilie Skalíková, 22. Karolína Janatková, 35. Agáta Saffertová, 42. Kristýna Jirásková, 43. Lucie Bohumínská, 44. Andrea Břeská, 53. Andrea Břeská, 59. Sofie Skalíková; rozhodčí: Václav Patera - Nikola Staňková; vyloučení: 2:1; využití: 0:0; diváků: 150; zásahy brankářů: Martina Franková 37 - Jana Christianová 19; po třetinách: 1:2, 2:2, 1:5;

Související utkání

Utkání - Ženy A
28.9.2022, SH Dolní Břežany
Bohemians
4:9
1:2, 2:2, 1:5
Chodov

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany