Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Vítězný víkend Klokanů a Klokanek!

Nejprve se v sobotu 17. 9. 2022 konalo druhé kolo Extraligy žen, ve kterém Klokanky narazily na soupeřky z Mladé Boleslavi. 

Na první gol jsme nemuseli dlouho čekat, Klokanky dokázaly skórovat již po šestnácti vteřinách hry. Na druhý gol Pražanek dokázala Boleslav odpovědět snížením, ale poté se zmohla jen na jednu snižovací trefu. 

Bohemka, si tak z Mladé Boleslavi odváží vysokou výhru 11:2, ke které si velké zásluhy připisuje Karolína Mezerová svými pěti body. Čtyřmi body se také blýskla Adéla Bočanová a po dvou bodech Natálie Bartošová a Kačí Strnadová s Kristýnou Dvořákovou. 

Nejlepší hráčka: Adéla Bočanová

Neděle 18. 9. 2022 již patřila Livesport Superlize, ve které se Klokani představili na půdě FBC Ostrava. 

Klokani měli již od první minuty zápasu navrch, kdy se jim podařilo dostat rychle do vedení a dvoubrankový náskok si sice dokázali udržet, ale jen do druhé třetiny. V té přišlo od Ostravy snížení na rozdíl jediné branky a o drama do třetí části nebylo nouze.

Drama v třetím dějství přineslo nejdříve srovnání, které si však Ostrava nedokázala moc dlouho udržet. Klokani v rychlém sledu dokázali odskočit až na pěti brankové vedení a domácí zápas už jen korigovali. Na výhře se především podíleli Filip Forman se svými pěti body a poté Jakub Buršík a Patrik Šebek po třech bodech. Klokani si tak z Ostravy vezou výhru 6:9 a cenné tři body do tabulky. 

Nejlepší hráč: Filip Forman


Autor: Julie Chaloupková

Související utkání

Utkání - Muži A
18.9.2022, ČPP Aréna Ostrava
Ostrava
6:9
1:3, 2:1, 3:5
Bohemians
Utkání - Ženy A
17.9.2022, Nová MSH Mladá Boleslav
FA MB
2:11
1:4, 1:5, 0:2
Bohemians

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians