Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Jaké jsou švédské florbalky Oxdog?

Pojďme si představit nabídku Oxdog od našeho partnera EXE SPORT, které také nově zakoupíte v Exe Sport Shopu na Bublina Areně. 

Florbalové hokejky Oxdog  

Florbalky Oxdog Ultimatelight 

Florbalka Oxdog Ultimatelight je novinkou roku 2021. V letošním roce Oxdog přišel s novou barevnou kombinací. Tato florbalová hokejka si zakládá na tom, že je jedna z nejlehčích na trhu, což je dané unikátní konstrukcí tyče. Jedná se top model značky Oxdog. Perfektně se s ní hraje nejen kvůli nízké hmotnosti, ale i díky populární čepeli FSL.  


Florbalky Oxdog Hyperlight 

Florbalky Oxdog Hyperlight paří mezi nejlehčí hole díky maximálnímu podílu karbonu. Osazeny jsou čepelí Optilight, která je nejlehčí v modelové řadě čepelí Oxdog. Prodávají se v několika tvrdostech a délkách, které jsou vhodné od dorostenců až po muže. Přes svojí nízkou hmotnost mají tyče skvělou životnost. Opět jeden z nejprodávanějších modelů florbalek Oxdog. 


Florbalky Oxdog Ultralight 

O florbalce Oxdog Ultralight můžeme napsat, že je velmi lehká díky vysokému obsahu karbonu. Tyče jsou časem prověřené a prodávají se v několika tvrdostech a délkách, které jsou vhodné od žáků až po muže hrající na nejvyšší úrovni.  

Oxdog Ultralight je jeden z nejprodávanějších modelů Oxdog díky výbornému poměru cena – kvalita. Mezi střelci je oblíbená i díky nové čepeli FSL. 

Florbalky Oxdog Sense 

Florbalky Oxdog Sense je oblíbená modelová řada střední třídy. Je malinko neprávem opomíjena při výběru holí od Oxdogu, ale svými vlastnostmi vyhoví většině hráčů. Florbalka určitě vévodí v kategorii poměr ceny a vlastností, kde je od Oxdogu určitě nejlepší volbou.  


Florbalky Oxdog Fusion   

Florbalky Oxdog Fusion je stálicí v nabídce švédské značky Oxdog. Jedná se o florbalku střední třídy s výbornou životností. Jako jediná řada se vyrábí v délkách od 55 cm, takže vyhovující hůl si zde najde opravdu každý florbalista. Hole Fusion jsou ideální volbou pro začínající florbalisty. 


O florbalkách Oxdog si můžete přečíst také na blogu EXE SPORTu 

Florbalky Oxdog jsou i na blogu EXE SPORTu rozdělené dle modelových řad Oxdog Ultralight, Oxdog Hyperlight, Oxdog Ultimatelight a Oxdog Sense

Další florbalové vybavení Oxdog 

Jak zakoupit od EXE SPORTu florbalové vybavení?   

Nejen pro naše členy jsme letos otevřeli prodejnu Exe Sport Shop, a to přímo v zázemí Bublina Areny, kde je možné zakoupit za zvýhodněných podmínek zboží od společnosti EXE SPORT, která se zabývá přes 20 let vývojem, výrobou, dovozem a prodejem florbalového a sportovního vybavení. Mezi nejoblíbenější značky v nabídce florbalového e-shopu na stránkách www.exesport.net je švédská značka florbalového vybavení Oxdog.  

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany