Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Kutná Hora 2022: Den #9

Bílé soustředění má za sebou první celý den v Kutné Hoře. Holky i kluci se už stihli seznámit s halami a prostředím a začínají naplno trénovat. Trénovat se začalo hned po snídani, pestrý tréninkový program přibližují naši trenéři:

Julie Chaloupková: "Holky (elévky) se dneska věnovaly jedné z jejich Achillových pat. Dnešní den byl tak zaměření na rozehrávky. Dopolední trénink jsme drilovali toto zaměření a večer jej promítly ve hře. Ještě před večerní hrou jsme však holky rozpohybovaly při venkovních kondičních hrách. Odpolední halu jsme věnovaly reakčním hrám, které holky opět mohly promítnout v závěrečné hře. Dnešní napínavé utkání tak vyhrál tým zelených."

Za mladší žákyně Johy, Terka, Klárka a Sára: "Dnes ráno jsme měli ranní výběh, který vedl pan Karas. Poté jsme šli na snídani, která byla v 8:00. Od 10:00 jsme měli dopolední skills trénink. Po tréninku ve 12:00 jsme měli lahodní obídek. Po obědě jsme si vyjeli s Vlastíkem do Tesca, kde jsme si nakoupili zdravé věci a pak jsme si odpočinuli po náročném tréninku. Po odpočinku jsme začali trénink v hale i venku, který jsme odmakali na výbornou a proti nás pan trenér Vašek velice pochválil. Pak nás čekala opět lahodná večeře, po které jsme měli hru 5 na 5. Na závěr tohoto dne nás čekali drafty, a poté nás čekala už pouze večerka ve 22:30." 

Jiří Falta: "Po dobré snídani čekal dorostenky a juniorky dopolední trénink s malými hrami. Po tréninku a obědě jsme relaxovali před druhou “náročnou” polovinou dne. Tu jsme zahájili fotbálkem, následoval meeting s videem a trénink zaměřený na hru v útočném pásmu. Po večeři a krátkém odpočinku večerní zápas a po něm potřebná regenerace. Vzkaz rodičům - vaří tu fakt skvěle."

Přinášíme také video:

Související fotogalerie

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians