Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Kutná Hora 2022: Den #8

Po sedmi dnech se dnes kluci ze zeleného soustředění rozloučili s Kutnou Horou. Po snídani jsme vyklidili pokoje a po společné fotce kluci nastoupili do autobusů směr Praha.  

Pokoje po klucích dlouho prázdné nezůstaly, jelikož dnes začíná bílé soustředění. Holky se dnes na novém místě zatím rozkoukávají. Kromě holek přijeli do Kutné Hory také junioři a dorostenci B.  

Julie Chaloupková za přípravku a elévky: "Dnešní den byl ve znamení především ubytování a seznámení se s halou a jejím okolím. Holky se po příjezdu ubytovaly a hned jsme zamířily na oběd a po polední pauze na odpolední trénink. Na odpoledním tréninku se holky seznámily s povrchem haly a zázemím. Večer jsme ukončili napínavým zápasem 3 na 3, který řídil i rozhodčí a napínavě skončil až na nájezdy!"

Tereza Blažková za mladší žákyně: "Dnes jsme se na soustředění ubytovali, naobědvali, potom si na meetingu představili plán soustředění, denní plán a základní pravidla. Poté jsme začali herním tréninkem zaměřeným na přihrávky, pohyb a spolupráci. Následovalo záživné posilování. Den jsme završili večerními zápasy. Rodičům vzkazujeme, že vaří dobře a kamarády tu máme."

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany