Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Kutná Hora 2022: Den #6

Dnes si pro Vás přichystali speciální video naši kluci v hlavní roly s Pokym. Podívat se naň můžete zde:   



Jak hodnotí dnešní den trenéři?  

Martin Janoušek: "Čtvrtek přípravky a elévové odstartovali v hale, kde trénovali přihrávky a techniku. Hned potom je čekal výlet do centra Kutné hory, kde strávili dopoledne a prohlídli si zdejší památky. Po poledním klidu následoval trénink střelby a poté sezení na osvěžení pravidel a signálů rozhodčího. Večer kluci zakončili herním tréninkem, který si užili a už se těší na další den."

Vašek Paukner: "Mladší žáci po snídani vyrazili pěšky na výlet ke katedrále sv. Barbory. Po cestě zpět se chlapci porozhlédli na náměstí v Kutné hoře. Odpoledne po odpoledním klidu jsme začali znova makat na fyzičce, poté jsme šli do haly, kde chlapci trénovali skills a techniku hole. Po večeři chlapce čekal herní trénink, na kterém jsme trénovali herní situace a rozvíjeli u hráčů uvolňování do volného prostoru."

Honza Grmolec: "Zelení starší žáci po včerejším volnějším dni, který z části strávili na koupališti, dnes naskočili zpět na plný tréninkový režim. Dopoledne venku zapracovali na kondici a fyzičce. Pak se přesunuli na videorozbor včerejší večerní hry a poté na staronové poznatky navázali na tréninku v hale. Po obědě měli zaslouženě prodloužený polední klid. Odpoledne a večer už byli v tradičním režimu. Video, trénink, večeře, porada, zápas, druhá večeře, večerka."

Jan Král: "Bili starší žáci po včerejším odpočinkovém dni, který z části strávili na koupališti, dnes naskočili zpět na plný tréninkový režim. Dopoledne venku zapracovali na výbušnosti, následoval přesun do haly na trénink techniky. Po poledním klidu následoval další venkovní trénink, kde kluci zapracovali na kondičce a na hale pracovali na zlepšovaní svých florbalových dovednosti. Večer je už cekal jen herní trénink."

Připomínáme, že na našem klubovém Facebooku naleznete fotogalerii z dnešního dne. Zapomenout nesmíme ani na Instagram, kde Vám naše soustředění přibližujeme ve stories.  

Související fotogalerie

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany