Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
SUPERLIGOVÍ HRÁČI NA PŘÍMĚSTSKÝCH KEMPECH

Majitelé juniorského zlata z mistrovství světa se zúčastní letošních kempů a vy si s nimi můžete zahrát, zatrénovat a získat další cenné zkušenosti.  

A kteří klokani dorazí? 

Kemp s Kubou Buršíkem - 8.-12.8.2022 

Kuba Buršík patří k nejtechničtějším hráčům Livesport Superligy a pomalu začíná nakoukávat i do seniorské reprezentace. Jeden z nejšikovnějších hráčů se těší na všechny účastníky v druhém srpnovém týdnu. 

Kemp s Filipem Formanem – 15.-19.8.2022 

Útočník Filip Forman vyhrál kanadské bodování nejvyšší soutěže mužů, získal bronz na mistrovství světa s českou reprezentací a dvakrát s juniory získal titul mistrů světa. Pokud si chceš vyzkoušet trénink s jedním z nejlepších florbalistů naší planety, tak si nenech ujít předposlední prázdninový kemp. 

Kemp s Patrikem Šebkem - 22.-26.8.2022 

Urostlý útočník se skvělou střelou i přihrávkou. Talentovaný útočník Patrik Šebek se rychle zařadil mezi elitní útočníky nejvyšší soutěže mužů a patří mezi základní stavební kameny naší hry. Patrik se zúčastní posledního prázdninového kempu, který je také určen našim členům i široké veřejnosti. 

Na příměstských kempech nás toho čeká vedle účasti našich hráčů ještě více. Budeme rozvíjet techniku, střelbu, vyzkoušíme si další sporty a užijeme si spoustu zábavy s našimi trenéry i mimo florbalové mantinely.  

Jak se přihlásit? 

Přihlášky na kempy probíhají přes klubovou Členskou sekci a nebo se můžete přihlásit přes web www.elementkempy.cz.  

Pro děti ve věku: 3-15 let 

Cena: 2500,-Kč, 600,-Kč/den 

Cena zahrnuje: Celodenní program od 8:00 do 16:00, oběd, svačinu, pitný režim, tričko jako dárek 

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians