Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
MEGAPŘESTUP: Martin Kisugite se vrací do FbŠ Bohemians

Skvělá zpráva pro náš superligový tým. Do něj se totiž vrací po 5 sezónách v zahraničí reprezentační obránce Martin Kisugite

Naposledy za nás talentovaný odchovanec nastoupil v sezóně 2016/2017. Poté se odebral do švýcarského Lagnau, následně do švédského Höllvikenu a jeho poslední zastávkou bylo opět Švýcarsko, kde působil ve Floorball Köniz. 

MARTIN KISUGITE SE PŘEDSTAVUJE:

“Byla to obrovská životní zkušenost. V Langnau jsem poznával zahraniční florbal, v Höllvikenu si zahrál nejlepší ligu na světě a v Könizu jsem měl možnost působit ve velmi profesionálním prostředí,” rekapituluje Martin Kisugite. 

Do Bohemians se Martin vrací s velkými zahraničními zkušenostmi, které by rád předával mladším hráčům a Bohemce pomohl svými výkony opět o kousíček dál. 

“Vnímám to tak, že teď budu jedním z těch, kteří mají odpovědnost za výkony a výsledky. Když jsem Bohemku opouštěl, tak to stálo na mladých a trošku nám chyběl lídr,” nastiňuje Kisi svou roli v týmu.  

Jeho přínos pro tým byl patrný už od první sezóny v zelenobílém dresu. Celkově má Martin na kontě 148 zápasů, 75 gólů a 85 asistencí v našem dresu v české nejvyšší soutěži. 

Rychlý obránce se navíc může pochlubit i poslední bronzovou medailí, kterou naše reprezentace vybojovala na prosincovém šampionátu ve Finsku. Mezi největší úspěchy patří i zisk švýcarského Poháru s Tigers Langnau a švýcarský titul s Floorball Köniz. 

V týmu našich klokanů na něj čeká i hlavní trenér Michal Jedlička, který ho vedl už od nejmenších mládežnických kategorií.  

“Na Martina se velmi těšíme. Jde o velmi zkušeného hráče, který se nebojí útočit, má obrovskou porci zkušeností a může pro nás být rozdílovým hráčem v klíčových okamžicích,” komentuje novou posilu klokanů Michal Jedlička. 

Už zítra navíc přineseme velký rozhovor s naší posilou, a to nejen o jeho působení v zahraničních klubech. 

Martine, vítej zpátky v Bohemce! 

Související fotogalerie

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians