Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Mládež FbŠ Bohemians na PFC 2022

Elévky G11M – 3. místo  

FBC Draci 7:1 FBŠ Bohemians 

FBŠ Bohemians 1:0 BLACK ANGELS 

FBŠ Hattrick Brno 4:1 FBŠ Bohemians 

FBŠ Bohemians 5:11 FBC Draci 

BLACK ANGELS 0:9 FBŠ Bohemians 

FBŠ Bohemians 1:8 FBŠ Hattrick Brno 

Jak působení svých svěřenkyň hodnotí trenérka, Julie Chaloupková? “Letošní PFC bylo pro některé Elévky úplně prvním velkým turnajem. Holky předváděly na hřišti skvělé výkony, a i s těžkým soupeřem dokázaly hrát vyrovnaně. Turnaj holky skvěle stmelil a z turnaje odešly nadšené a spokojené, ale zároveň nám PFC ukázalo nedostatky, na kterých však můžeme zapracovat. Odměnou nám tak bylo krásné bronzové místo a plno společných zážitků.” 

Julčo děkujeme za komentář a holkám přejeme ještě mnoho úspěchů!

3. místo Elévek
3. místo Elévek

Působení klučičích kategorií hodnotil trenér mládeže, Tonda Palatínus"Na PFC jsme se představili hned se 7 týmy. Cílem bylo odehrát co nejvíce utkání, takže jsme se maximálně snažili využívat možnosti a nasazovat mladší hráče také ve starších kategoriích. Kolize časů utkání byla nakonec možná častější, než jsme čekali, nicméně i přesto můžeme turnaj hodnotit určitě pozitivně!"

Elévové B11  

"Ve 2011 se nám bohužel omluvila poměrně počtená skupina hráčů, což mělo velký vliv na předváděné výkony a nakonec také výsledky. I přesto je určitě dobře, že zúčastnivší kluci turnaj absolvovali. Zápasy a celkově čas na hřisti a na hokejce se nijak nahradit nedá a určitě se to všem později vrátí!"

FbŠ Bohemians 1:11 FBŠ SLAVIA Plzeň  

1 SC TEMPISH Vítkovice 13:1 FbŠ Bohemians  

Sokol Brno EMKOCase Gullivers 6:1 FbŠ Bohemians  

FbŠ Bohemians 1:11 Galaktikos Bratislava  

FBC Gepardi Brno 6:2 FbŠ Bohemians (B-1/8-final 4) 

Mladší žáci B09 Black a B09 White  

"Ve 2009 jsme vyslali do boje dva týmy. White, který tvořili z poloviny kluci, kteří hrají florbal teprve chvilku a black, který měl, vyjma maximální využití naučených návyků a dovedností, atraktivního týmového pojetí hry, chtě-nechtě myšlenky také na celkové vítězství v turnaji. Tým White se srdnatě porval se všemi soupeři a nakonec v turnaji ochutnal i pocit výhry. Tým black nakonec narazil až v semifinále a z turnaje odešel bronzový."

Komentář k výkonu mladších žáků dodává také trenér Vašek Paukner"Tým White první den na PFC vstoupil do úvodního turnaje výhrou na Vinohradech. I přes nesmírnou bojovnost šli chlapci do play-off až ze třetího místa. Bohužel, v prvním zápase nestačili na soupeře, ale celý turnaj si užili, posbírali cenné zkušenosti, týmového ducha a spoustu nových naučených věcí, které si vezmou do příští sezóny. Tým Black po dvou výhrách a jedné prohře postoupil do play-off A. Zde v prvním zápase 1/8-finále narazili na soupeře ze Slovenska. Po vydřené výhře chlapci postoupili do 1/4-finále, kde s přehledem vyhráli nad pražskými Panthers. V semifinále na ně čekal soupeř z Písku. Po silném začátku na obou stranách a dlouho vyrovnaném utkání kluci bohužel prohráli. V souboji o třetí místo ale porazili soupeře, a tak se mohou radovat z bronzové medaile. Během celého turnaje chlapci podali spoustu úžasných výkonů s velkou podporou rodičů na každém utkání."

FbŠ Bohemians B09 Black – 3. místo  
FbŠ Bohemians B09 White  

FbŠ Bohemians Black 14:2 FbK Orlicko-Trebovsko 

Kanonýri Kladno B09 3:1 FbŠ Bohemians Black 

FbŠ Bohemians Black 3:2 FBC Štíri České Budějovice 

EXEL SNIPERS BRATISLAVA 3:4 FbŠ Bohemians Black (A-1/8-final 8) 

Panthers Praha BLACK 1:3 FbŠ Bohemians Black (A-1/4-final 4) 

Floorball Club Písek 5:0 FbŠ Bohemians Black (A-Semifinal 2) 

FBK Piráti Sokol Chrudim 2:3 FBŠ Bohemians White

FBŠ Bohemians White 2:6 Snipers Trebíc 

FBŠ Bohemians White 0:9 1 SC TEMPISH Vítkovice 

EXEL SNIPERS BRATISLAVA 8:0 FBŠ Bohemians White 

FBŠ Bohemians White 0:10 FBC Štíri Ceské Budejovice (B-1/8-final 8) 

Bronzoví mladší žáci
Bronzoví mladší žáci

Starší žáci B07 a B08

"Týmy starších žáků v kategoriích 2007 a 2008 v turnaji určitě nezklamali, ale ani nijak extra neoslnili. Hodnotit se dá vlastně společně. Oba týmy nezvládli klíčové duely ve skupině, a to dalo ráz celému výsledkovému dojmu z turnaje. Herně však oba týmy předvedli relativně slušné výkony. Kluci v sobě konečně objevují ten pravý florbalový zápal, a pokud v podobném nastavení vydrží, můžeme v dalších ročnících prorazit na vyšší příčky."

FbŠ Bohemians B07 
FbŠ Bohemians B08
FBŠ Bohemians 8:1 Florbal Jesenice

FBC Gepardi Brno 1:5 FBŠ Bohemians 

FBC CPP Bystron Group Ostrava 7:0 FBŠ Bohemians 

FBŠ Bohemians 0:2 Florbal Ústí 

FBŠ Bohemians 7:0 Snipers Šamorín (B-1/8-final 5) 

FBŠ Bohemians 1:9 1 FBC Florbal Trenčín (B-1/4-final 3) 

ACEMA Sparta Praha 4:2 FBŠ Bohemians

FBŠ Bohemians 6:1 MMSK Podhale Nowy Targ 

ŠSK Ocov Hodonín 7:3 FBŠ Bohemians 

FBŠ Bohemians 10:0 PRO-AKTIV Bílina 

FBŠ Bohemians 5:4 FBŠ Gorily Plzen (B-Semifinal 1) 

FBŠ Bohemians 1:4 BLACK ANGELS (B-FINAL) 

Dorostenci B05 a B06

"Dorostenecké ročníky 2006 a 2005 se nijak netajily myšlenkami na nejvyšší umístění. Především v konkurenci nabité kategorii 2005 nás však čekalo spoustu práce. Po poměrně hladkém průběhu skupiny nás v osmifinále čekali nepříjemní Troopers. Zápas jsme nakonec bez větších problémů zvládli a vyhráli 4:1. Ve čtvrtfinále jsme změřili síly s brněnskými Gulivers, kteří na MČR skončili, stejně jako my, jen těsně před semifinálovými branami. Toto utkání již mělo opravdu velké kvality a na výhru jsme se už pořádně nadřeli. V semifinále nás čekal zlatý hřeb turnaje. Tým složený z hráčů Vítkovic, kteří nás vyřadili v republikovém čtvrtfinále. Zápas ve fantastickém tempu, plný hezkých momentů na obou stranách jsme po boji dotáhli k vítězství a postupu do finále! V něm jsme porazili tým Galaxy Brno, který tvořili především hráči brněnských buldogs a z nejpreztižnejší kategorie PFC bereme zlato!!"

Ke kategorií B06 Tonda dále dodáva"Tým 2006 odehráli většinu turnaje, včetně semifinále a finále v okleštěmé sestavě, jelikož polovina týmu doplňovala tým v kategorii 2005. I přesto zde bereme stříbro a z PFC tak Bohemka odchází s kompletní sadou medailí!"

FbŠ Bohemians B05 – 1. místo
FbŠ Bohemians B06 – 2. místo 
1 FBC Florbal Trencín 2:3 FBŠ Bohemians

FBŠ Bohemians 26:0 1 FK Ostrava JIH 

FBŠ Bohemians 5:2 FBC TJ Sokol Frenštát pR 

FBŠ Bohemians 4:1 TROOPERS (A-1/8-final 4) 

Sokol Brno EMKOCase Gullivers 1:4 FBŠ Bohemians (A-1/4-final 2) 

Zlín Lions - Blue Devils 5:7 FBŠ Bohemians (A-Semifinal 1) 

FBŠ Bohemians 6:3 Galaxy Team Bulldogs (A-FINAL) 

FBC Mohelnice 2:6 FBŠ Bohemians

FBC DDM Decín 1:2 FBŠ Bohemians 

FBŠ Bohemians 10:0 Florbal Tachov 

FBŠ Bohemians 3:0 FBŠ Gorily Plzen (A-Semifinal 2) 

CIRKUS PRAHA 7:2 FBŠ Bohemians (A-FINAL) 

Zlatí dorostenci
Zlatí dorostenci

Závěrečná slova oblíbeného trenéra mládeže: "Díky všem hráčům za nasazení v turnaji, rodičům a fanouškům za podporu a my jedeme dál! Příští zastávka: Kalmarsund!"

Tondo děkujeme za zhodnocení turnaje a výkonů jednotlivých týmů, a přejeme mnoho úspěchů na dalších turnajích, které kluky čekají! 

Kompletní galerii z turnaje PFC naleznete ZDE.

Související informace

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany