Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Otevřené tréninky v květnu a červnu zdarma

Současná doba není pro nikoho lehká, proto jsme se rozhodli nabídnout rodičům a dětem sport a sportovní aktivity, které u nás organizujeme nejprve zdarma, aby si je mohly vyzkoušet. Děti se tak samy mohou přesvědčit, že jsou naše florbalové tréninky zábavné. Zároveň chceme rodičům ušetřit případnou investici do vybavení, proto všechno potřebné sportovní vybavení na tréninku rádi zapůjčíme, stačí dorazit ve sportovním oblečení a s pitím. 

Co dělat a jak postupovat, když chci na trénink přijít?  

Rozpis tréninků, které jsme do konce června otevřeli naleznete na tomto odkazu. Vyberte si, který z tréninků Vám vyhovuje a přijďte si zatrénovat. Budeme rádi, když nám dáte vědět předem, na který trénink dorazíte. Udělat tak můžete na telefonním čísle +420 728 351 446 nebo e-mailu nabory@fbsbohemians.cz. Na první trénink Vám s sebou stačí sportovní oblečení a vhodná sálová obuv.   

Kdo se na tréninku dětem věnuje?  

Všechny naše tréninky probíhají pod vedením vyškolených kvalifikovaných trenérů, kteří mají s trénováním dlouholeté zkušenosti a starají se o pestrý sportovní program, na kterém si v našem klubu zakládáme.  

V případě dotazů nás můžete kontaktovat na e-mailu tomas.grigar@fbsbohemians.cz nebo na telefonním čísle +420 728 351 446.  

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany