Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
LUKY BUREŠ: Nedělní turnaj byl super!

Nedělní turnaj byl super!

V prvním zápase proti Viking Kobylisy jsme nebyli moc rozehraní. Naše útoky nebyly přesné a nebylo to ono. Ale i tak jsme vyhráli 2:0 a to nás nakoplo na těžšího soupeře.

Druhý zápas proti Chodovu byl už od začátku těžký a museli jsme se hodně snažil, aby soupeř nepřebral aktivní roli. Nejdříve jsme dali dva góly, ale pak jsme gól inkasovali, což nás trochu zastrašilo. Měl jsem pocit, že jsme se pak více zaměřovali na obranu než útok. Pak jsme ale dali třetí gól, a to nám dalo jistotu, kterou jsme tak chtěli. To rozhodlo o výsledku, protože my jsme jim už nedali žádnou šanci. Vyhráli jsme 3:1.

Třetí zápas proti týmu Start Kundratice byl celou dobu hodně vyrovnaný. Sice jsme dali jeden gól, ale soupeři hrozně tlačili a bylo to ohromně těžké zabrzdit jejich šance. Díky moc brankáři, který nám hodně pomohl. S takto vyrovnaným stavem se blížil konec a soupeř odvolal 90 sekund před koncem brankáře. Nám se však povedlo střelit gól do prázdné branky a ukončit zápas krásným vítězstvím 2:0.

Poslední zápas turnaje byl hodně speciální. Hráli jsme hráli proti Bohemce zeleným. Jelikož nám chyběl brankář, museli jsme do brány nasadit hráče. Kluci nám však hned na začátku dali hodně gólů. My to však stále nevzdali a dali jim taky dva. Zápas jsme sice prohráli 2:11, ale byla to velká výzva a bylo to super.

Tímto turnajem skončila liga pro tuto sezónu a my se už těšíme na tu další!

Autor: Lukáš Bureš (mladší žáci)

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany