Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
Aktivní léto dětem z našich kroužků

Milí rodiče, pro Vaše děti jsme si na léto přichystali nabitý sportovní program. Vybírat můžete mezi příměstskými tábory v Praze a sportovním soustředěním v Kutné Hoře.  

LETNÍ PŘÍMĚSTSKÉ TÁBORY 

Příměstské tábory představují týden sportu a pohybu pro děti s celodenním programem vždy od 8:00 do 16:00, kde děti sportují přes den a na noc se vrací domů. V nabídce jsou dva druhy, a to florbalové, zaměřené spíše na zdokonalování florbalových dovedností a multisportovní, které se zaměřují na všesportovní aktivity. 

Letní příměstské tábory organizujeme, v termínech:  

4.-8.7.2022 

11.-15.7.2022 

8.-12.8.2022 

15.-19.8.2022 

22.-26.8.2022 

Cena příměstských táborů: 2500,- Kč/celý tábor nebo 600,- Kč/den. V ceně je vždy strava 2x denně (svačina a oběd), pitný režim, kvalifikovaní trenéři, pronájem veškerého vybavení, pronájem haly včetně mantinelů a ostatních sportovních pomůcek. 

Florbalové tábory se uskuteční v Bublina Aréně. Adresa haly: Lomnického 1071/1, Praha 4   

Multisportovní tábory se uskuteční v Exe Sport Areně. Adresa haly: Jeremenkova 1003/66a, Praha 4

SPORTOVNÍ SOUSTŘEDĚNÍ V KUTNÉ HOŘE 

Vaše děti rádi uvidíme i na sportovním soustředění v Kutné Hoře v termínu 23.-30.7.2022. Děti se mohou těšit na trenéry z kroužků, celotáborovou hru, celodenní výlet a týden plný sportu. Den začíná společnou rozcvičkou, po které následuje bohatý sportovní program v hale i na venkovních hřištích. Sportovní program je přizpůsobený jak začátečníkům, tak pokročilým, děti jsou rozdělené do skupin dle věku a výkonnosti. Společný program na děti čeká také v klubovně, kde se věnujeme teambuildingovým hrám. Během celého dne je pro děti zajištěna strava 5x denně. Podrobnější informace o programu soustředění naleznete v článku ZDE.   

Cena soustředění: 6990,- Kč za celý týden. V ceně je doprava, ubytování, strava (5 x denně), rekreační poplatky, kvalifikovaní trenéři, vyškolený zdravotník, pronájem veškerého sportovního materiálu, pronájem hal včetně mantinelů, tenisových a volejbalových kurtů a ostatních sportovišť, celodenní výlet a dárek pro účastníky. 

JAK SE KAM PŘIHLÁSIT?  

Přihlášky na soustředění i na příměstské tábory naleznete v členské sekci v e-přihláškách nebo na stránce www.elementkempy.cz.  

Související informace

Dále čtěte

Kutná Hora 2024 - Soustředění FbŠ Bohemians