Florbalová škola Bohemians
Florbalová škola Bohemians
LUKY BUREŠ: Sobotní zápas byl neuvěřitelný!

Sobotní zápas byl neuvěřitelný!

V prvním zápase proti Black Panters jsme nebyli moc rozehraní. A tak i proti jednodušším soupeřům jsme měli hodně těžký začátek, který začal golem do naší branky. Ale to nás nakoplo a uhráli jsme skóre 7:2.

V druhém zápase proti Vosám Modřany jsme hned na začátku dostali dva góly. To nás dost naštvalo. Bylo to rychle za sebou a hodně nás to překvapilo. Pak jsme ale zabrali a začali jsme dobře fungovat jako tým a nakonec jsme vyhráli 8:3.

Třetí zápas proti Mladé Boleslavi nebyl moc těžký. Celou dobu jsme stříleli, ale jejich super brankářka většinu střel chytila. Za to jí patří pochvala! Zápas nakonec dopadl 6:2 pro nás.
Finálový zápas proti favorizovanému Královu Dvoru byl ze všech nejdůležitější. Tohoto soupeře všichni brali jako neporazitelný tým. Takže jsme do toho šli s obavou, jak to bude vypadat. Hrálo se o postup do dalšího, tedy 4. koše. Na začátku jsme hned inkasovali gól. Jako v každém předchozím zápase. To nás motivovalo a pořádně nakoplo více zabrat. A góly pak začali padat a to bylo super. Na to jsme však 2 minuty před koncem dostali 2x rychlý gól. To nás dost vystrašilo a zabrali jsme nejvíce, co to šlo. A 5 sekund před koncem jsme dali góla na 7:4 a to nám zajistilo super úspěch a kompletní neporazitelnost. Všichni jsme měli velkou radost a měli jsme pocit, že to byl jeden z nejlepších zápasů, co jsme kdy hráli. Dokonce nám fandilo i všech 16 hráčů týmu Vosy Modřany a to byla fakt super atmosféra.

Tímto jsme postoupili do 4. koše, za což jsme byli neuvěřitelně rádi a příště se tak potkáme na turnaji s druhým našim Bohemians týmem v roli soupeřů.
Celý turnaj jsme si všichni užili a už se těšíme na další!

Autor: Lukáš Bureš (mladší žáci)

Dále čtěte

Hnízdo pro klokany